ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τετάρτη 24 Ιουνίου 2015

ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ 5η Ημέρα Κυριακή 31-5-2015 « ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ - ΤΕΛΟΣ » ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΜΕ ΤΟ ΤΑΧΥΠΛΟΟ V I D E O


Ημέρα αναχώρησης από το ΄Αγιο   ΄Ορος και επιστροφή στον ωραίο μας Νομό Αργολίδας.


Ο γυρισμός είναι κουραστικός αλλά μετά από την ψυχική ηρεμία των ημερών στο ΄Αγιο ΄Ορος μας δίνει την δύναμη του γυρισμού.



Η όλη οργάνωση της Προσκυνηματικής αυτής εκδρομής οφείλεται και πάλι στον ακούραστο Πρόεδρο της Διεθνούς Ενώσεως Αστυνομικών/ Τοπικής Διοικήσεως Αργολίδας κ. ΣΧΟΙΝΟΧΩΡΙΤΗ  όπου το όλο το πρόγραμμα κύλισε με πλήρη επιτυχία χάρις στις προσωπικές του εμπειρίες – γνωριμίες στον χώρο αυτό.

Στην επιτυχία της όλης  Προσκυνηματικής Εκδρομής συνέβαλαν και όλοι οι συμμετέχοντες με την άψογη διαγωγή που επέδειξαν στον Ιερό αυτό χώρο.


Θέλω δε προσωπικά να ευχαριστήσω τον κ. ΣΧΟΙΝΟΧΩΡΙΤΗ για τις αρμοδιότητες που μου έχει δώσει όλα αυτά τα χρόνια ως ομαδάρχη.


Αναρτήσεις με   VIDEO  Φωτογραφίες για το ΄Αγιο ΄Ορος θα συνεχίζονται να αναρτώνται λόγω του μεγάλου και  ωραίου υλικού καθότι η  αφήγηση για αυτή την Προσκυνηματική Εκδρομή έφθασε στο τέλος της με ευχή την επόμενη.    






Ο χώρος αυτός σε κάνει να είσαι  φίλος και να μιλάς  με όλους ακόμα και με τους εχθρούς σου,  τους υβριστές σου και με τον τρόπο αυτό δείχνεις την ανωτερότητά σου  που σε διακρίνει, με αποτέλεσμα να σε αγκαλιάζει και να σε επαινεί η κοινωνία όπου το κρίνει αυτή. 










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου