ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Παρασκευή 10 Οκτωβρίου 2014

Γιατί θα είναι μεγαλύτερες οι αυξήσεις που θα λάβουν οι ένστολοι σε σχέση με τα ποσά των διαρροών, Το χρονοδιάγραμμα στα αναδρομικά

ΠΗΓΗ : "   http://www.politikanet.gr   " 


Ένα βασικό στατιστικό λάθος λογιστικής φύσης φαίνεται ότι γίνεται, ίσως κι εσκεμμένα στις διαρροές του οικονομικού επιτελείου προς τα ΜΜΕ, με πιθανή πρόθεση να μεγιστοποιηθεί πέραν του αναμενόμενου η ικανοποίηση του ένστολου προσωπικού, κάτι που προφανώς αποτιμάται στην περίοδο στην πολιτικά ασταθή περίοδο που διανύουμε.

Σε συνέχεια όλων όσα νωρίτερα παραθέσαμε υπό την επίκληση έγκυρων πηγών ενημέρωσης τόσο από πηγές της Αστυνομίας όσο και του υπουργείου Οικονομικών, το λάθος είναι
πως οι υπολογισμοί και ο καθορισμός των επιπλέον "αυξήσεων" στα στελέχη των Σ.Α και των Ε.Δ γίνεται με βάση τον βασικό μισθό.
Και οι πληροφορίες του bloko.gr σημειώνουν πως η βάση υπολογισμού θα είναι ο βασικός μισθός, μαζί με τα χρονοεπιδόματα, και τα επιδόματα εξομάλυνσης, ειδικής απασχόλησης, επιτελικής ευθύνης, ειδικών συνθηκών και διοίκησης κάτι που θα επιφέρει αλλαγές προς τα πάνω των χρηματικών ποσών που μέχρι σήμερα έχουν γίνει γνωστά μετά τις σχετικές διαρροές.
Έτσι, οι αναπροσαρμογές αναμένεται να είναι αισθητά προς τα πάνω κα θα κυμαίνονται ανάλογα με το βαθμό και τα χρόνια υπηρεσίας.
Όπως σημειώνεται επίσης, στο ραντεβού των συνδικαλιστών με τον Γκίκα Χαρδούβελη θα τεθεί θέμα ... αναλογικότητας στην καταβολή των αναδρομικών, ώστε οι δικαιούχοι μέχρι 1.000 ευρώ να τα πάρουν μέσα σε ένα έτος, οι μέχρι 2.000 ευρώ σε δύο έτη και όσοι δικαιούνται παραπάνω στην τριετία.
bloko.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου