ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Παρασκευή 10 Ιανουαρίου 2014

Πιστοποίηση ISO για το σύστημα διαχείρισης ασφάλειας τροφίμων της ΑΒ Βασιλόπουλος

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΝΟΜΩΝ ΣΙΝΔΟΥ
10/01/2014
Η ΑΒ Βασιλόπουλος, με επιμονή και προσήλωση στην άριστη ποιότητα, που εδώ και 75 χρόνια προσφέρει στους πελάτες της, ολοκλήρωσε με επιτυχία την πιστοποίηση του συστήματος διαχείρισης της ασφαλείας τροφίμων, που εφαρμόζει στο ιδιόκτητο κέντρο διανομής της, στη Σίνδο Θεσσαλονίκης, κατά το διεθνές πρότυπο ISO 22000:2005.
Αξίζει να σημειωθεί ότι την ίδια πιστοποίηση έλαβε προ ενός περίπου έτους και το ιδιόκτητο κέντρο διανομών της εταιρείας στα Οινόφυτα Βοιωτίας και πάλι από τον ανεξάρτητο φορέας TUV HELLAS.
Πιο συγκεκριμένα, το πεδίο εφαρμογής του πιστοποιημένου συστήματος διαχείρισης της ασφαλείας των τροφίμων αφορά στην:
Παραλαβή, Αποθήκευση και Διακίνηση:
  • φρέσκων  φρούτων και λαχανικών
  • τροφίμων σε συνθήκες ψύξης και κατάψυξης
  • τροφίμων ξηρής αποθήκευσης
  • νωπών σφάγιων 
Με την επιλογή της αυτή, η ΑΒ Βασιλόπουλος επιβεβαιώνει και πάλι τις αυστηρές προδιαγραφές αλλά και τους συνεχείς και εκτεταμένους ελέγχους που πραγματοποιεί για την ασφάλεια και την ποιότητα των προϊόντων που προσφέρει στους πελάτες της σε όλα τα στάδια της αλυσίδας των τροφίμων.  
Ειδικότερα όμως η ΑΒ Βασιλόπουλος, δίνει ιδιαίτερη σημασία στην ορθή αποθήκευση και διακίνηση των τροφίμων καθώς αποτελούν σημαντικούς πυλώνες για τη διατήρηση σε υψηλά επίπεδα της ποιότητας και της ασφάλειας τους, που σε συνδυασμό με το ελεγχόμενο κόστος αποτελούν συνολικά ένα σημαντικό όφελος για τον καταναλωτή.
Όλα τα παραπάνω επιτυγχάνονται σε Κέντρα Διανομών που πληρούν τις ακόλουθες προϋποθέσεις:
  • διαθέτουν σύγχρονες υποδομές λειτουργίας και ειδικά σχεδιασμένους χώρους για την εκφόρτωση των προϊόντων
  • διαθέτουν αυστηρότερες προδιαγραφές για τη σωστή διατήρηση των τροφίμων, αλλά και την ασφάλεια του απασχολούμενου σε αυτές προσωπικού,
  • εξασφαλίζουν ξεχωριστούς χώρους αποθήκευσης για κάθε κατηγορία προϊόντων, ανάλογα με τις θερμοκρασιακές απαιτήσεις κάθε είδους ,
  • απασχολούν έμπειρο στελεχιακό και εργατικό δυναμικό που εκπαιδεύεται και επιμορφώνεται συνεχώς
  • υποστηρίζονται από εύχρηστο και λειτουργικό μηχανογραφικό σύστημα.
ΠΗΓΗ :  "  ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΖΩΝΗ,     "

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου