ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Παρασκευή 10 Ιανουαρίου 2014

Ο ΔΗΜΟΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ ΤΙΜΑ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ «ΕΛΠΙΔΑ»

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΠΗ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗΣ ΠΙΤΑΣ
10/01/2014
Στην εκδήλωση για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Βασιλόπιτας για το νέο έτος του Δήμου Κηφισιάς, που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα «Δήμαρχος Β. Γκατσόπουλος» του Δημαρχείου Κηφισιάς, ο Δήμαρχος, κύριος  Νίκος Γ. Χιωτάκης, απένειμε το μετάλλιο της πόλης, για την προσφορά τους στο κοινωνικό σύνολο, στον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Κηφισιάς, Αμαρουσίου και Ωρωπού κ.κ. Κύριλλο, στο Σύλλογο Φίλων Παιδιών με καρκίνο «ΕΛΠΙΔΑ», στο Ίδρυμα Ι. Σ. Λάτση, στην εταιρεία Galenica, στον Φιλανθρωπικό Σύλλογο «Κρίκος Ζωής» και στο Ίδρυμα Α.Γ. Λεβέντη.
Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε παρουσία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου κ.κ. Κυρίλλου, των υπουργών, Εσωτερικών κ. Ιωάννη Μιχελάκη και Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Πάνου Παναγιωτόπουλου, του Αντιπροέδρου του Περιφερειακού Συμβουλίου της Περιφέρειας Αθηνών, Γρηγόρη Ζαφειρόπουλου, των μελών του Δημοτικού Συμβουλίου, εργαζομένων του Δήμου Κηφισιάς, κατοίκων αλλά και φορέων της πόλης. 
Τον Σύλλογο «ΕΛΠΙΔΑ» εκπροσώπησε στην εκδήλωση η κυρία Τζωρτζίνα Έλληνα, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου, και η κυρία Άσπα Γυφτοπούλου, μέλος του Συλλόγου. Το μετάλλιο της «ΕΛΠΙΔΑΣ» παρέδωσε στην κυρία Έλληνα ο Υπουργός  Πολιτισμού, κύριος Πάνος Παναγιωτόπουλος, ο οποίος δεν παρέλειψε να εξάρει το μεγάλο κοινωνικό έργο του Συλλόγου και της κυρίας Μαριάννας Β. Βαρδινογιάννη, προσωπικά, ενώ ο Δήμαρχος Κηφισιάς επεσήμανε πόσο σημαντική είναι η βοήθεια σε τρόφιμα και χρηματική ενίσχυση που προσφέρει η «ΕΛΠΙΔΑ» σε δημότες της Κηφισιάς που διαμένουν στις εργατικές κατοικίες της πόλης και δοκιμάζονται από την οικονομική κρίση. 
Στην εκδήλωση βραβεύτηκαν επίσης οι μαθητές των Δημοτικών Σχολείων του Δήμου Κηφισιάς που συμμετείχαν στη διακόσμηση της Χριστουγεννιάτικης κάρτας του Δήμου.
Την εκδήλωση πλαισίωσε με τις πρωτοχρονιάτικες μελωδίες της, η Φιλαρμονική του Δήμου Κηφισιάς «Ανδρέας Κατεβαίνης».
 
ΠΗΓΗ : "   ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΖΩΝΗ   "

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου