ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Παρασκευή 17 Ιανουαρίου 2014

Πτήση του Τουρκικού Ελικοπτέρου AS-532 Cougar πάνω από τη Σάμο ! (Αλήθειες & μυθεύματα)

ΠΗΓΗ : "  pentapostagma.gr    "

  Τουρκικού Ελικοπτέρου AS-532 Cougar
 Η Πτήση του Τούρκικου Ελικοπτέρου AS-532 Cougar πάνω από τη νήσο Σάμο τροφοδότησε την »ένταση μεταξύ των Ελληνικών και Τουρκικών Δυνάμεων» στα γραφεία των δημοσιογράφων σε ειδικά Ιστολόγια ,αλλά και σε εφημερίδες Ακριτικών περιοχών που βρήκαν την ευκαιρία για ( πολεμικές ανταποκρίσεις )
 Ποια όμως είναι η αλήθεια και γιατί μια πτήση του (χαμένου στα 10.000 πόδια ) όπως είναι η αλήθεια και καλά θα είναι όλοι μας να σταματήσουμε να αναφέρουμε γεγονότα που απλά υπάρχουν στη σφαίρα της φαντασίας !
 Το AS-532 Cougar του Τουρκικού Στρατού σε μια πτήση ρουτίνας αφού απογειώθηκε από αεροδρόμιο της Σμύρνης και όχι από  βάση των Καταδρομών πέταξε πάνω από τα Τουρκικά παράλια και έφτασε πάνω από το Κουσάνταση που βρίσκεται απέναντι από τη Σάμο !
Τότε πετώντας πάνω από τη πόλη σε μεγάλο ύψος όπως προβλέπεται από τον κανονισμό που ισχύει για τις παραλιακές πόλεις της Τουρκίας για τα μαχητικά και Στρατιωτικά ελικόπτερα κατόπιν διαταγής του Γενικού Επιτελείου της Τουρκίας, σύμφωνα με Κυβερνητική Εντολή …
Το Ελικόπτερο μπαίνει  στο στόχαστρο των Ελληνικών RADAR ενώ το RADAR εγκαίρου προειδοποιήσεως της νήσου αναφέρει ύψος -τύπος και ταχύτητα στο σύστημα της Αντιαεροπορικής Άμυνας !
Πετώντας στα 10.000 πόδια μπαίνει στο FIR Αθηνών όπου καλείται στην συχνότητα κινδύνου και ανάγκης  και ενημερώνεται ότι βρίσκεται σε έδαφος εκτός περιοχής,ενώ  καλείται να εγκαταλείψει αμέσως την περιοχή … Το Ελικόπτερο πραγματοποιεί στροφή και αφού τότε( ανακαλύπτει ή κάνει οτι ανακαλύπτει)  ότι είναι στο FIR Αθηνών και επιστρέφει προς τον εναέριο χώρο της Τουρκίας !
 Εκείνη τη στιγμή ενημερώνεται από RADAR της Τουρκίας και τον ελεγκτή της Αεράμυνας  για ένα ζεύγος Ελληνικών Μαχητικών που καταφτάνει στη περιοχή προερχόμενα από νησί του Βορείου Αιγαίου!
 ....(Τρομοκρατημένος από ότι φαίνεται από την αντίδραση του ) ο Τούρκος Χειριστής για να συντομεύσει το χρόνος επιστροφής στον εναέριο χώρο της Τουρκίας περνάει πάνω από το βορειοανατολικό άκρο της Σάμου και επιστρέφει πίσω …Κατά την διάρκεια της επιστροφής του και μετά την είσοδό του στον Εναέριο χώρο της Τουρκίας πετάει χαμηλά για τον φόβο των Ελληνικών Μαχητικών !
 Συμπέρασμα : Δεν πέταξε ποτέ πάνω από παραλία της νήσου Σάμου όπου μάλιστα γράφτηκε ότι έκανε και αιώρηση …Ούτε βέβαια κάποιος από τους κατοίκους πήραν χαμπάρι την Πτήση του που γινόταν στα 10.000 πόδια ,ούτε βέβαια μπόρεσαν κάποιοι να είδαν τα σήματα του Ελικοπτέρου σε τέτοιο ύψος και τρομοκρατήθηκαν σύμφωνα με άλλα ειδικά ιστολόγια !
 Τώρα να γράφεται ότι έγινε παραπλάνηση της Ελληνικής Αεράμυνας από ένα Ελικόπτερο του Τουρκικού Στρατού , κάποιοι ή δεν ξέρουν ή δεν θέλουν να ξέρουν τις δυνατότητες της Ελληνικής Αεράμυνας !
“Β”

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου