ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Δευτέρα 4 Απριλίου 2016

TΟ ΘΕΜΑ ΗΤΑΝ ΓΝΩΣΤΟ ΤΟΙΣ ΠΑΣΙ»ΠΡΟΒΟΠΟΥΛΟΣ: ΟΛΟΙ ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΑΠΟ ΤΟ 2009


04/04/2016
«Το θέμα ήταν γνωστό σε όλους από το 2009», ανέφερε ο πρώην διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος, Γιώργος Προβόπουλος, αποκρούοντας τις αντιδράσεις που προκάλεσαν οι πρόσφατες δηλώσεις του για την ύπαρξη έκθεσης του ΔΝΤ το 2009.

Σε ομιλία του ο κ. Προβόπουλος σημείωσε ότι ζήτησε από τα στελέχη του ΔΝΤ να μην δημοσιευτεί η σχετική έκθεση, αναφορά που έδωσε αφορμή για αιτιάσεις περί απόκρυψης της έκθεσης.
Ο πρώην διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος διευκρίνισε ότι δεν πρόκειται για καμία αποκάλυψη καθώς «το θέμα ήταν γνωστό τοις πάσι από το 2009» δεδομένου ότι η έκθεση είχε δημοσιευτεί το 2009 στην ιστοσελίδα του Ταμείου.
Επίσης, σε ανάρτηση σε ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης, ο κ. Προβόπουλος σχολίασε ότι «επειδή αρκετοί δεν κατάλαβαν η έκαναν ότι δεν κατάλαβαν τι ακριβώς είπα σε πρόσφατη ομιλία μου, ιδού η σχετική μελέτη του ΔΝΤ του Ιουλίου 2009, τα ονόματα των συγγραφέων και η σχετική περικοπή στην σελ 15 της μελέτης, ιδιαίτερα η παράγραφος με τίτλο: Debt. Η μελέτη αυτή έχει αναρτηθεί από το ΔΝΤ. Αρά όλοι όφειλαν από τότε να γνωρίζουν τα όσα πρόσφατα υπενθύμισα γύρω από το θέμα. Κι σε κάθε περίπτωση δεν πρόκειται για αποκάλυψη δίκη μου, όπως κάποιοι ισχυρίζονται. Το θέμα ήταν γνωστό τοις πάσι από το 2009».

ΠΗΓΗ : "  ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΖΩΝΗ,  " 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου