ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τρίτη 19 Ιουλίου 2016

Προσοχή! Μην αφήνετε ποτέ τις βαλίτσες στη ρεσεψιόν την τελευταία μέρα των διακοπών.

ΜΑΖΕΜΕΝΑ ΑΠΟ ΔΩ ΚΙ ΑΠΟ ΚΕΙ 

Προσοχή! Μην αφήνετε ποτέ τις βαλίτσες στη ρεσεψιόν την τελευταία μέρα των διακοπών.
    Η τελευταία ημέρα των διακοπών είναι σίγουρα και η πιο δύσκολη, καθώς η επιστροφή στη βάση δεν είναι και ότι πιο ευχάριστο!
    Οι διακοπές τελείωσαν και ήρθε η ώρα του check out, το οποίο πρέπει να γίνει πριν τις 12 το μεσημέρι. Τι συμβαίνει όμως, όταν η πτήση σας ή το καράβι φεύγουν αργά το βράδυ και εσείς πρέπει να αφήσετε κάπου τις βαλίτσες, με όλα τα υπάρχοντά σας; Συνήθως, οι περισσότεροι από εμάς αφήνουμε τις αποσκευές μας στη ρεσεψιόν του ξενοδοχείου, και συνεχίζουμε μέχρι το απόγευμα τις βουτιές μας ή τις βόλτες μας στο νησί.
    Η περιπέτεια όμως ενός ζευγαριού από την Αγγλία, θα σας κάνει να το ξανασκεφτείτε.
    Οι Ann και Paul Arrowsmith από το Staffordshire, προσπαθούσαν να «σκοτώσουν» το χρόνο τους την τελευταία ημέρα των διακοπών τους σε πολυτελές ξενοδοχείο πέντε αστέρων στην Τουρκία.
    Καθώς πετούσαν το απόγευμα, αποφάσισαν να κάνουν check out το πρωί και να απολαύσουν ένα πλήρες πρωινό δίπλα στην πισίνα. Έτσι ρώτησαν το προσωπικό του ξενοδοχείου που θα μπορούσαν να αφήσουν τις αποσκευές τους.
    «Εκείνοι είπαν ότι ήταν απολύτως εντάξει να τις αφήναμε στα αριστερά της ρεσεψιόν και μου είπαν 'Ο γκρουμ θα τις οργανώσει και θα τις βάλει στο λεωφορείο', είπε η Ann.
    Όταν το ζευγάρι επέστρεψε να τις πάρει, εκείνες είχαν εξαφανιστεί, και παρά τις προσπάθειες τους δεν κατάφεραν να τις εντοπίσουν.
    Το χειρότερο όμως ήταν, όταν το ζευγάρι ανακάλυψε ότι οι τρεις βαλίτσες που περιείχαν πράγματα αξίας 3,000 λιρών , δεν καλύπτονταν από την ασφάλιση των διακοπών τους.
    Μάλιστα, ενημερώθηκαν ότι δεν θα πάρουν... τίποτα, επειδή είχαν αφήσει τις αποσκευές τους «χωρίς επίβλεψη».

ΠΗΓΗ : " http://roykoymoykoy.blogspot.gr  " 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου