ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τρίτη 19 Ιουλίου 2016

Οι Γάλλοι τουρίστες επιστρέφουν στην Αργολίδα

ΑΥΞΗΜΕΝΕΣ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΙΟΥΛΙΟ ΚΑΙ ΑΥΓΟΥΣΤΟ

19/07/2016
Η επιστροφή των Γάλλων τουριστών στην Αργολίδα αυτό το καλοκαίρι αποτελεί μια αισιόδοξη εξέλιξη για τον τουρισμό της περιοχής το 2016.
Σε αυτό συνέβαλαν καθοριστικά οι συμφωνίες τοπικών ξενοδοχείων με Γάλλους tour operator, γεγονός που έφερε σημαντικά αυξημένες κρατήσεις Γάλλων ειδικά για τον Ιούλιο και Αύγουστο.

Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση του ξενοδοχείου The Grove Seaside Hotel, στο Δρέπανο Ναυπλίου, το οποίο μετά το συμβόλαιο συνεργασίας, που υπέγραψε με μεγάλο Γάλλο tour operator, βλέπει αυξημένες πληρότητες από τις αρχές Ιουλίου, που θα συνεχισθούν έως το Σεπτέμβριο.
Όπως επισημαίνεται το φαινόμενο αυτό είναι ευρύτερο, με πολλά ξενοδοχεία και τουριστικές επιχειρήσεις της Αργολίδας να έχουν αυξημένο αριθμό πελατείας από τη Γαλλία.
Το The Grove Seaside Hotel λειτουργεί φέτος πλήρως ανακαινισμένο και με αναβάθμιση κατηγορίας στα 4 αστέρια, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στις υπηρεσίες και δραστηριότητες, κάτι που αναγνωρίζεται από το σύνολο της πελατείας του.
Ενδεικτικά το Grove Seaside Hotel προσφέρει:
- Παιδική απασχόληση
- Yoga για τους ενήλικες
- Ενοικίαση ποδηλάτων
- Παιδική πισίνα
- Παιδική χαρά
- Καλαμπόκι κάθε απόγευμα
- Bbq
- Μαθήματα μαγειρικής
- Λεωφορείο για Ναύπλιο μια φορά την εβδομάδα
- Οργανωμένη παραλία
- Πισίνα για ενήλικες
- Ελληνική Μουσική Βραδιά
Ελληνικό μπουφέ με τοπικά προϊόντα, και ελληνική γωνιά στο πρωινό, καθώς και θεματικά γεύματα με ελληνική κουζίνα, Pizza and pasta Night και Asian lunch.
Το πλήρως ανακαινισμένο ξενοδοχείο The Grove Seaside Hotel 4* βρίσκεται σε μια εκπληκτική τοποθεσία ανάμεσα σε ευωδιαστούς κήπους μπροστά σε μια πανέμορφη ακρογιαλιά, στην Πλάκα, 8 χλμ. νοτιοανατολικά του Ναυπλίου. Το εκπληκτικό φυσικό περιβάλλον και το απέραντο γαλάζιο της θάλασσας, σε συνδυασμό με τo γραφικό τοπίο μιας από τις ωραιότερες τοποθεσίες της Πελοποννήσου προσφέρει σε όλους τους επισκέπτες απέραντη χαλάρωση και ευεξία.
Tα 140 κομψά δωμάτια του ξενοδοχείου, όλα με βεράντα και θέα προς τη θάλασσα συνδυάζουν την κλασική ελληνική λιτή γραμμή με την φρεσκάδα που αποπνέει το καινούργιο. Κάθε δωμάτιο διαθέτει τηλέφωνο, flat tv, mini bar και wi-fi access.
Η μαγευτική θέση του ξενοδοχείου προσφέρει την ιδανική επιλογή για οικογένειες, φίλους και ζευγάρια που επιθυμούν ένα άνετο και φιλόξενο οργανωμένο κατάλυμα μπροστά στη θάλασσα, αλλά και αρκετά κοντά σε μερικά από τα κορυφαία ελληνικά αξιοθέατα. Το The Grove Seaside Hotel απέχει 8 χλμ. από το Ναύπλιο, 27 χλμ. από τις Μυκήνες, 26 χλμ. από το Αρχαίο Θέατρο Επιδαύρου, 47 χλμ. από τα περίφημα οινοποιεία της Νεμέας και 68 χλμ. από το Πόρτο Χέλι και τις αντικρινές Σπέτσες, ενώ περιβάλλεται από αρκετά βυζαντινά μοναστήρια.
Μεταξύ πολλών άλλων παροχών το ξενοδοχείο προσφέρει εστιατόριο, 2 bar, μεγάλη εξωτερική πισίνα με ξαπλώστρες και snack bar, υπαίθριο parking, γήπεδo τένις, βόλεϋ, play room, οργανωμένη παραλία με ομπρέλες & ξαπλώστρες.

Υπενθυμίζεται ότι το The Grove Seaside Hotel προσφέρει έως τις 30 Ιουλίου ειδικό πακέτο για τους Έλληνες, που αφορά σε διαμονή 8 ημερών και περιλαμβάνει δίκλινο δωμάτιο με 75 ευρώ την ημέρα και ημιδιατροφή (πρωινό & δείπνο σε μπουφέ), ενώ τα παιδιά έως 6 ετών έχουν δωρεάν διαμονή.

ΠΗΓΗ : "   ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΖΩΝΗ  " 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου