ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Κυριακή, 21 Οκτωβρίου 2018

Μέλη του ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΣΩΜ.ΑΣΦΑΛ. Ν.ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ παραβρέθηκαν στην Εορτή του Αγίου Αρτεμίου προστάτη της Ελληνικής Αστυνομίας

Από το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Ν. Αργολίδας παραβρέθηκαν οι : κ.ΜΑΝΤΑΣ Μιχαήλ  Πρόεδρος, κ. ΣΙΑΧΑΜΗΣ Ιωάννης Γεν.Γραμματέας και η κ. ΛΕΙΒΑΔΙΤΗ - ΛΙΤΣΑ Παναγούλα Ταμίας.

Επίσης πολλά μέλη του Συνδέσμου.


Οι φωτογραφίες και τα παρακάτω κείμενα είναι από την αναφερόμενη Πηγή.Τον προστάτη τους Άγιο Αρτέμιο τίμησαν οι Αστυνομικοί στην Αργολίδα (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:21:00 π.μ. |  | 
Τον προστάτη τους Άγιο Αρτέμιο τίμησαν οι Αστυνομικοί στην Αργολίδα (βίντεο)
H 20η Οκτωβρίου, εκτός από ημέρα εορτασμού του Μεγαλομάρτυρα Αγίου Αρτεμίου, είναι η ημέρα που η Πολιτεία θέσπισε για να τιμήσει το Σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας, ως θεσμό, για την προσφορά του στην ελληνική κοινωνία.

Στο πλαίσιο του εορτασμού της ημέρας, η Αστυνομική Διεύθυνση Αργολίδας, ανήμερα της 20ης Οκτωβρίου 2018 τέλεσε στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Ναυπλίου, Θεία Λειτουργία και ακολούθως Δοξολογία για τον εορτασμό του Αγίου Αρτεμίου, ιερουργούντος του Γενικού Αρχιερατικού της Μητροπόλεως Αργολίδας π. Πέτρου Αθανασόπουλου

Μετά τη Δοξολογία αναγνώσθηκε η Ημερήσια Διαταγή του κ. Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας και ακολούθησε μικρή Δεξίωση στην έδρα της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αργολίδας.
Στην εκδήλωση παρέστησαν, ο Διευθυντής Αστυνομίας Αργολίδας Λάμπρος Κατσαντώνης, οι βουλευτές Αργολίδας Γιάννης Ανδριανός, Γιάννης Γκιόλας και  Γιάννης Μανιάτης, ο Αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας Αναστάσιος Χειβιδόπουλος, ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος, εκπρόσωποι των Θρησκευτικών, Πολιτικών και Στρατιωτικών Αρχών, εκπρόσωποι τοπικών φορέων και συλλόγων, των συνδικαλιστικών ενώσεων του προσωπικού και των ενώσεων αποστράτων.

ΠΗΓΗ : "    Î‘ργολικές Ειδήσεις   " 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου