ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Πέμπτη 16 Ιανουαρίου 2014

NEA ΧΡΟΝΙΑ, ΝΕΕΣ ΕΛΠΙΔΕΣ & ΑΝΑΖΩΟΓΟΝΗΜΕΝΑ ΟΝΕΙΡΑ … ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!!!

 
ΠΗΓΗ :

Versus Travel Newsletter
newsletter@versus-travel.gr
 
 
Με τις θερμότερες και καλύτερες Ευχές για όλους εσάς που μας στηρίξατε  με την εμπιστοσύνη  σας   για ΥΓΕΙΑ –ΕΥΤΥΧΙΑ –ΠΡΟΟΔΟ-ΕΙΡΗΝΗ – ΕΥΗΜΕΡΙΑ και ………. ΦΥΓΑΜΕ ……………..
ΠΡΟΣΓΕΙΩΣΗ την  ΤΕΤΑΡΤΗ  22/01/2014 
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ  στο γνωστό «στέκι»,
ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΤΟΥ VERSUS  για ένα άκρως δημιουργικό 2014
Δηλώστε απαραίτητα τη συμμετοχή σας στο 210.41.01.601 εσ. 123.
Σας υπενθυμίζουμε ότι ο μηχανογραφικός έλεγχος των συμμετεχόντων στις εκδηλώσεις αλλά και η καταγραφή της παρουσίας των μελών της λέσχης μας, θα εκτελείται στο ισόγειο του κτιρίου. 
Για τα μέλη μας που δεν δικαιούνται κάρτα, ο έλεγχος θα γίνεται με βάση την λίστα συμμετοχής. Για τα υπόλοιπα μέλη μας, ο έλεγχος θα γίνεται υποχρεωτικά μέσω της κάρτας μέλους έτσι ώστε να διασφαλίζουμε καλύτερα την διαδικασία προσέλευσης.
H Βραδιά που ήταν προγραμματισμένη για τις 22/01 θα μεταφερθεί στο εαρινό μας πρόγραμμα. Έτσι στις 22/01 θα γιορτάσουμε την είσοδο του νέου έτους με Μεξικάνικους ρυθμούς και θα κόψουμε την πίτα μας ως είθισται!
Πολλοί από εσάς αποχαιρέτησαν  το 2013   στα « πέρατα του κόσμου » στους δρόμους της Ασίας , της Αφρικής , της Ωκεανίας  αλλά και της Ευρώπης .
 
Κάποιων τα μάτια φωτίστηκαν με φαντασμαγορικά πυροτεχνήματα  στους «ουρανούς» του Σίδνευ που ήταν η πρώτη πρωτεύουσα του πλανήτη που υποδέχθηκε το νέο έτος αλλά και του Ντουμπάι που ήταν η πιο πολυσυζητημένη Πρωτοχρονιάτικη attraction . Άλλοι υποδέχθηκαν την Νέα Χρονιά ,  παρά το τσουχτερό κρύο , στη Τάιμς Σκουέαρ , άλλοι στο χωριό του Αι Βασίλη και άλλοι γιόρτασαν στην παραλία της  Κοπακαμπάνα . ..Τα νέα που μας φέρνετε είναι πολλά … 
 
Ραντεβού λοιπόν  22/1 στον 5ο όροφο για νέο ξεκίνημα, με την κοπή της πίτας μας, σε Μεξικάνικους ρυθμούς, με πολλά νέα από τον κόσμο και αναζωογονημένες ιδέες για ταξίδια στους δρόμους του κόσμου . . . 
 
19:30 ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ
 
ΜΕΞΙΚΟ… ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΥΘΕΝΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΤΟ ΑΓΝΩΣΤΟ
Μία χώρα με βαθιά ιστορία και πολιτισμό. 
 
            Ο Πολιτισμός των Ολμέκων, του Teotihuacan, των Ζαποτέκων και Μιξτέκων
                        Ο Πολιτισμός των Μάγια & το Ημερολόγιο
                                    Ο Πολιτισμός των Τολτέκων και των Αζτέκων.
Πολιτισμοί που χρεώνονται με μεγάλες  εφευρέσεις όπως οι πυραμιδοειδείς ναοί, τα μαθηματικά, τη αστρονομία, τη ιατρική, τη γραφή, τα υψηλής ακρίβειας ημερολόγια, τις καλές τέχνες, τη συστηματική γεωργία, τη μηχανική, ένα πολύπλοκο σύστημα θεών και τον τροχό.
Τεοτιχαουακάν, η Τενοχτιτλάν Χολούλα, πόλεις που αποτέλεσαν κέντρα εμπορίου, ιδεών, τελετών, θεολογίας και επηρέασαν πολλούς γειτονικούς πληθυσμούς.
Το Μεξικό μας είναι ήδη γνωστό. Σ’ αυτό το ταξίδι όμως θέλουμε να ξεπεράσουμε το γνωστό και να ανοίξουμε νέους ορίζοντες σε μια αναζήτηση που αναδεικνύει μια πρωτόγνωρη αυθεντικότητα 
 
ΚΑΙ ΕΠΕΙΤΑ… Ο ΚΛΗΡΟΣ ΠΕΦΤΕΙ
ΚΟΨΙΜΟ ΠΙΤΑΣ VERSUS TRAVEL
 
Και το ταξίδι στο άγνωστο συνεχίζεται … προσπαθούμε να ανακαλύψουμε σε ποιο κομμάτι της πίτας μας είναι το φλουρί και ποιος θα είναι ο τυχερός που θα κερδίσει το δώρο μας για το νέο έτος 2014.
Σας προσκαλούμε λοιπόν για να γιορτάσουμε όλοι μαζί λοιπόν την έλευση ενός νέου έτους ταξιδιωτικών κατακτήσεων και συνευρέσεων. 2014 ευχές για υγεία, ευημερία προσωπική ανέλιξη και επίτευξη των ταξιδιωτικών σας στόχων.     
 
Live Latin Μουσική– ΚΡΑΣΑΚΙ – ΜΕΖΕΔΑΚΙΑ
 
 
Η δήλωση συμμετοχής είναι υποχρεωτική. Παρακαλούμε δηλώστε τη συμμετοχή σας, καλώντας στο τηλέφωνο 210.41.01.601 εσ. 123
 
Σε περίπτωση που δηλώσατε συμμετοχή και για οποιαδήποτε αιτία δεν μπορείτε τελικά να παρευρεθείτε, παρακαλούμε όπως ακυρώσετε τη συμμετοχή σας καλώντας στο τηλέφωνο 210.41.01.601 εσ. 123
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου