ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τετάρτη, 18 Δεκεμβρίου 2013

8 πράγματα που πρέπει να κάνεις πριν τελειώσει η χρονιά

ΠΗΓΗ : http://gr.omg.yahoo.com

 
Είναι αστείο το πόσο γρήγορα περνάει ένας χρόνος...
Σε λιγότερο από ένα μήνα θα έχουμε υποδεχτεί 
τη νέα χρονιά. Γι’αυτό το λόγο, καλό είναι να κάνεις κάποια πράγματα πριν τελειώσει το 2013. Δες μερικά από αυτά..
Επισκέψου μερικούς γιατρούς
Είναι καλό μία φορά το χρόνο να επισκέπτεσαι τον οδοντίατρό σου, τον οφθαλμίατρο και τον παθoλόγο σου για ένα γενικό τσεκ απ πριν τελειώσει η χρονιά.

Οργάνωσε τα φορολογικά σου
Κάνε πιο εύκολη τη νέα χρονιά οργανώνοντας τους λογαριασμούς, τις αποδείξεις και τα αρχεία σου πριν ξεκινήσουν τα έξοδα του 2014.

Κάνε μερικές φιλανθρωπίες
Κάνε έστω και μία μικρή δωρεά σε κάποιο ίδρυμα για να νιώσεις και εσύ πολύ καλύτερα.

Καθάρισε καλά το σπίτι
Κάνε γενική καθαριότητα στο σπίτι σου λίγο πριν μπει το 2014. Πέτα ο,τιδήποτε περιττό Κάνε μία εκκαθάριση στα ρούχα, τα καλλυντικά, τα παπούτσια και τα αξεσουάρ σου και πέτα ή δώσε ότι έχεις να χρησιμοποιήσεις πάνω από ένα χρόνο. Κατά πάσα πιθανότητα δεν πρόκειται να το ξαναχρησιμοποιήσεις.

Κάνε 3 πράγματα που έλεγες ότι θα κάνεις μέσα στο χρόνο και είναι ακόμα εφικτά Θυμήσου μερικές από τις υποσχέσεις που έδωσες στον εαυτό σου και κάν’τες πραγματικότητα.

Καθάρισε το κινητό και τον υπολογιστή σου
Σβήσε από τον υπολογιστή σου παλιά email που δε χρειάζεσαι πια, αρχεία και φωτογραφίες που έχεις κρατήσει κατά λάθος. Κάνε το ίδιο με το κινητό σου.

Σκέψου τους στόχους σου για την καινούργια χρονιά
Συνήθως σκεφτόμαστε τις αλλαγές που θέλουμε να κάνουμε τον Ιανουάριο της νέας χρονιάς αλλά καλό είναι να σκεφτείς τους στόχους σου από τώρα για να τους βάλεις και σε μία τάξη. Ακόμα καλύτερα, ξεκίνα τις αλλαγές από τώρα..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου