ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου 2014

Ο Σέννα στον Παράδεισο


Μόλις πεθαίνει ο Αύρτον Σέννα κατά τη διάρκεια αγώνα της F1, βρίσκεται έξω από την πόρτα του παραδείσου. Εκεί συναντά τον Άγιο Πέτρο.
-Γεία σου Σέννα, σε περιμέναμε.


-Εμένα;
-Ναι, φυσικά, μόλις κατασκευάσαμε το πιο γρήγορο αυτοκίνητο σε όλη τη γη και θα θέλαμε να το δοκιμάσεις.
-Σας ευχαριστώ πολύ, μεγάλη μου τιμή.
-Ωστόσο, Σέννα υπάρχει ένα πρόβλημα, στον παράδεισο απαγορεύεται να υπερβείς τα 100 χλμ/ωρα. Όποιος ξεπερνά την ταχύτητα αυτή τον διώχνουμε. 
Έτσι λοιπόν ο Σέννα περνά την πόρτα του παραδείσου και φυσικά οδηγεί το καινούργιο του όχημα στην παραλιακή λεοφώρο, και θαυμάζει τους υπέροχους φοίνικες και τις φανταστικές παραλίες και ενώ σταματάει σε ένα φανάρι, σκάει δίπλα του ένα κόκκινο κάμπριο με ένα τύπο και δυο ξανθιές και ένα «Ν» στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου.
Ο Σέννα σε αυτή τη φάση δεν το αντέχει και «κοντράρει» το κόκκινο αμάξι. Καθώς λοιπόν αναπτύσουν ταχύτητα 50-100-150 εμφανίζετε στη μέση του δρόμου και ο άγιος ο οποίος βεβαίος παρασύρετε από το Σέννα. Σταματάει ο Σέννα να βοηθήσει τον Άγιο Πέτρο και ταυτόχρονα ακούει και τις αναμενόμενες παρατηρήσεις.
- Δεν σου είπα να μην τρέχεις, είσαι τρελός, εδώ δεν είναι Γη. Αν το ξανακάνεις θα σε διώξουμε από εδώ και θα σε στείλουμε στη κόλαση. 
Την δεύτερη ημέρα και ενώ ο Σέννα οδηγά αμέρυμνος το αμάξι του ξαναβλέπει το κόκκινο αμάξι με τον ίδιο τύπο και τις ξανθές φίλες του. Αυτή τη φορά είναι αποφασισμένος. Δεν αντέχει να είναι δεύτερος.
Έτσι ξεκινάνε την κόντρα και αναπτύσουν πλέον τρελές ταχύτητες 200-250-300-325 ωσπού και πάλι εμφανίζετε ο Άγιος πέτρος τον οποίο και εκτινάσει θεαματικά ο Σέννα κατά τη σύγκρουση του, οπότε και σταματάει να τον βοηθήσει. 
-Αυτό ήταν, θα σε διωξω από εδώ. Είσαι απαράδεκτος…….
-Συγνώμη άγιε Πέτρο έχεις απόλυτο δίκιο. Όμως πως είναι δυνατόν να σταματάς μόνο έμενα για υπερβολική ταχύτητα και το νέο οδηγό με τη κόκκινη κάμπριο να μην του κάνεις ουτε μια παρατήρηση;;;;
-Ανόητε, δεν είναι νέος είναι ο Ιησούς ο Ναζοραίος, δικό του είναι το μαγαζί ότι θέλει κανει….


ΠΗΓΗ : "   Asteiakia.gr  " 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου