ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου 2014

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ "ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ"ΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗΣ.


Διαβάστε τη σημερινή έκδοση της εφημερίδας "ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ" της Ομογένειας Κωνσταντινουπόλεως, με πολλά και ενδιαφέροντα άρθρα.......> 
Για να την ξεφυλλίσετε,πατήστε ΕΔΩ:

3 σχόλια:

  1. Καλό βράδυ. μπορώ να πω τη γνώμη μου σε κάτι.Και αν θέλεται την ακούτε.
    Σαν τεχνικός ιστοσελίδων .
    αν μικρήνατε την εικόνα στο πάνελ. Γιατί είναι πολύ μεγάλη.Συγνώμη που μπαίνω και το αναφέρω .
    Είναι πολύ όμορφη. αλά αν λέω αν την κάνατε λίγο ποιο μικρή.
    Καλό σας βράδυ.
    Και πάλι συγνώμη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εργασίες Μαθητών 2013

    Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι η INNOMAR Φοιτητών Πρόγραμμα 2013 έχει ολοκληρωθεί με επιτυχία. Περισσότερες από 20 προτάσεις έργων υποβλήθηκαν αρχικά. Τρεις μαθητές / ιδρύματα έλαβαν άμεση υποστήριξη από INNOMAR η οποία περιελάμβανε μας SES-2000 φως συν εξοπλισμό και επί τόπου εκπαίδευση.

    Ο νικητής είναι ...

    Μετά την αξιολόγηση των τριών εκθέσεων που υποβάλλονται έργου θα θέλαμε να αναφέρουμε και να συγχαρώ την νίκη των φοιτητών και το έργο του:
    Αλέξανδρος Χρόνης, Πανεπιστήμιο Αιγαίου, Ελλάδα
    "Σχέσεις μεταξύ κοιτάσματα αερίου (?) ιζήματα και βιογενείς αναχώματα στην Κόλπου Καλλονής, Λέσβος, Ελλάδα"
    Ο Αλέξανδρος έχει χρησιμοποιήσει όλες τις δυνατότητες του SES-2000 φως συν τον εξοπλισμό, συμπεριλαμβανομένων των υψηλής ανάλυσης υπο-κάτω προφίλ και πλευρικό σαρωτή, για να εκτελέσει μια γεωφυσική έρευνα σε μια περιοχή με μια ιδιόμορφη κατανομή των βιογενών αναχώματα. Μαζί με μελέτης πεδίου από δύτες, τη μορφολογία και την κατανομή τους πάνω και κάτω βυθό αναλύθηκαν προκειμένου να βρει μια απάντηση στο επιστημονικό ζήτημα του τρόπου ανάπτυξής τους. Η έκθεση έχει υποβληθεί σε μια υψηλού επιστημονικού επιπέδου, τόσο σε μορφή όσο και το περιεχόμενο. Για την υποβολή σε ένα περιοδικό με κριτές θα απαιτήσει μόνο μικρές αλλαγές.
    Αλέξανδρος παρουσίασε τα αποτελέσματα του έργου κατά τη διάρκεια της διετούς μας εργαστήρι "Βυθός Acoustics" στο Ροστόκ / Γερμανία τον Νοέμβριο του 2013. Επιπλέον, θα προετοιμάσει μια δημοσίευση των αποτελεσμάτων στα περιοδικά "Hydro Διεθνής" και "Hydrographische Nachrichten" στο εγγύς μέλλον.

    Τα υπόλοιπα έργα που υποστηρίζονται

    Επιπλέον, η γεωφυσικών διασκοπήσεων των άλλων δύο έργων φοιτητής έχει επίσης οδηγήσει σε επιτυχή αποτελέσματα. Τα δεδομένα του Brian Kreis και Sebastian Riegler (Πανεπιστήμιο της Βιέννης, Αυστρία) θα πρέπει να χρησιμοποιείται από τον τοπικό προμηθευτή ενέργειας υδροηλεκτρικής ενέργειας για την αξιολόγηση των κινδύνων τους σε μια περιοχή μαζικών κινημάτων. Τα αποτελέσματα του Αλκιβιάδη Ginalis (University of Oxford, UK) έχουν αποκαλύψει κάποια σημαντικά αρχαιολογικά ευρήματα που σχετίζονται με την ρωμαϊκή και βυζαντινή λιμενικές εγκαταστάσεις και τα ναυάγια και έχουν ήδη τονωθεί περαιτέρω ερευνητικών δραστηριοτήτων και αρχαιολογική εργασία πεδίου στην περιοχή αναζήτησης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή