ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Κυριακή 16 Φεβρουαρίου 2014

Υπολογισμός Σύνταξης σε φύλλο εργασίας xlsx {ΝΕΟ}

ΠΗΓΗ:  KRANOSGR

Σε συνέχεια των αναρτήσεων (2 Φεβ 2014 - ΕΔΩ) και (6 Φεβ 2014 - ΕΔΩ), που αφορούσαν στον υπολογισμό της σύνταξης πριν και μετά την αναμενόμενη απόφαση του ΣτΕ  ο  Σμχος ε.α. Δημήτριος Σουφλής, κατασκεύασε το υπολογιστικό φύλλο xlsx, που ακολουθεί και θα σας σταλλεί με e-mail. Ο αρχικός σκοπός δεν άλλαξε. Επειδή ακούγονταν από τα ΜΜΕ τρελά νούμερα έπρεπε να ενημερωθούμε και στη συνέχεια να ενημερώσουμε δημοσιογράφους και ΜΜΕ ότι ακόμα και το καλύτερο σενάριο της διαρροής του ΣτΕ να επαληθευθεί, το ποσό "αύξησης" της σύνταξης σε μηνιαία βάση για τους εν αποστρατεία συναδέλφους θα κυμαίνεται από 25 έως και 145 ευρώ (μισθολογικός βαθμός Α/ΓΕΣ). 

     Για να προσωποποιήσετε το εξελόφυλλο γράφετε τα δικά σας ποσά - στοιχεία στον πάνω αριστερά πίνακα αυτού. Το ποσό της κύριας βασικής μικτής σύνταξης. Το Επίδομα Οικογενειακών Βαρών (ΕΟΒ). Το άθροισμα των μερισμάτων. Αν είστε πάνω από 55 ετών (Επιλογές ΝΑΙ ή ΟΧΙ). Αν είστε πάνω από 60 ετών (Επιλογές ΝΑΙ ή ΟΧΙ). Αν έχετε 35 συντάξιμα έτη (Επιλογές ΝΑΙ ή ΟΧΙ). Αν αποστρατευτήκατε κατόπιν αίτησης σας (Επιλογές ΝΑΙ ή ΟΧΙ).
     Αν θέλετε να δείτε πόση θα γίνει η σύνταξη σας αν η απόφαση του ΣτΕ, θα αφορά στο καλύτερο σενάριο από αυτά που ακούστηκαν, αλλάζετε στο προσωποποιημένο εξελόφυλλο, μόνον το ποσό της κύριας μικτής σύνταξης. Το μόνο που μένει είναι συγκρίνετε τη διαφορά του τελικού καθαρού ποσού (στο χέρι) ΠΡΙΝ και ΜΕΤΑ.
     Αν πάλι θέλετε να δείτε πόση θα ήταν η σύνταξη σας αν εξέλιπε κάποιο από τα κριτήρια ηλικίας και αποστρατείας μπορείτε να βάλετε ΟΧΙ στην ερώτηση "Αποστρατεία κατόπιν αίτησης".
     Αποστόλης Παπαπαρίσης
Υ.Γ. Ευχαριστώ πολύ τον Συνάδελφο Δημήτρη Σουφλή για την εθελοντική - άριστη εργασία του, αλλά και για τη μεταξύ μας συνεργασία. 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου