ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Σάββατο 3 Μαΐου 2014

Έγιναν στο Ναύπλιο τα εγκαίνια της διεθνούς έκθεσης Mediterranean Yacht Show (βίντεο). ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΒΑΡΒΙΤΣΙΩΤΗ ΕΚΘΕΣΗ ΣΚΑΦΩΝ ΝΑΥΠΛΙΟ

ΠΗΓΗ : "   http://www.argolikeseidhseis.gr/       " 

 Πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια της 1ης διεθνούς έκθεσης Mediterranean Yacht Show στο Ναυπλιο από τον Υπουργό Ναυτιλίας Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη.

Πρόκειται για μια έκθεση πολυτελών σκαφών, στην οποία παρουσιάζονται περισσότερες από 60 θαλαμηγοί μέχρι 60 μέτρων και με δυνατότητα φιλοξενίας μέχρι 12 επιβατών. Η θαλαμηγός «Aqua» είναι αυτή που επιλέγει για τα ταξίδια της στην Ελλάδα η πριγκίπισσα του Μαρόκο, Λάλα Σάλμα, ενώ το γιοτ «Alexandra» είχε ενοικιαστεί πριν από δύο χρόνια μαζί με τη θαλαμηγό «Dragon» και άλλα δύο μικρότερα σκάφη από το ζεύγος Αντζελίνα Τζολί - Μπραντ Πιτ, για το ταξίδι τους σε Αιγαίο και Ιόνιο. Επίσης, η θαλαμηγός «Pollux» είχε νοικιαστεί από την παρέα της Μόνικα Μπελούτσι τον Αύγουστο του 2010, όταν έκανε κρουαζιέρα σε Κεφαλονιά και Ιθάκη.
Η έκθεση απευθύνεται κυρίως σε ξένους επαγγελματίες, ενώ σε αυτή δίνουν το παρόν τους οι μεγαλύτερες εταιρείες του κόσμου που ασχολούνται με την ενοικίαση τέτοιων θαλαμηγών.
Στα εγκαίνια παρευρέθηκαν επίσης ο Υπουργός ΠΕΚΑ Γ.Μανιάτης, ο υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού Γ.Ανδριανός, ο Αντιπεριφερειάρχης Αργολίδος Α.Χειβιδόπουλος, ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δ.Κωστούρος, ο κ. Μιχάλης Σκουλικίδης, πρόεδρος του Ελληνικού Συνδέσμου Θαλάσσιου Τουρισμού, ο περιφερειακός σύμβουλος Β.Σιδέρης, η υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος Α.Μαντά, ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Γ.Μπόλλας, ο Λιμενάρχης Ναυπλίου Σ. Μαρίνος, ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Ναυπλίου Γ. Παιβανάς, εκπρόσωποι του τουριστικού κλάδου, και πολύς κόσμος που έσπευσε να δει από κοντά τα πλωτά παλάτια των σταρ.
Στην συνέχεια επίσημοι και αρκετός κόσμος παρακολούθησαν συναυλία κλασικής μουσικής και γευμάτισαν σε μικρή δεξίωση στο Παλαμήδι προσφορά του Υπουργείου Πολιτισμού.
 Παρακολουθήστε παρακάτω τις δηλώσεις του Υπουργού Ναυτιλίας Μ.Βαρβιτσιώτη:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου