ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τρίτη 10 Ιουνίου 2014

Ελληνικό… Αρακαζού


ΠΗΓΗ : "  http://www.sport-fm.gr   "

Ελληνικό… Αρακαζού


Η παρουσία της Εθνικής στο Αρακαζού δεν περνάει απαρατήρητη μόνο από τους ντόπιους που ζητούν μια φωτογραφία από τους διεθνείς. Η «γαλανόλευκη» φιγουράρει και στα πρωτοσέλιδα του τοπικού Τύπου.
Ελληνικό… Αρακαζού

Τελευταία ενημέρωση 10/06/2014, 19:27
Οι εφημερίδες στο Αρακαζού, Jornal Do Dia, Jornal Da Cidade και Correio De Sergipe κάνουν εκτενή αναφορά στις δραστηριότητες του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος τα δύο πρώτα 24ωρα, ενώ στο φύλλο της Τρίτης υπάρχει ρεπορτάζ από τη δεύτερη προπόνηση της Εθνικής στο προπονητικό κέντρο «Estadio Lourival Baptista», παρουσία βραζιλιάνων φιλάθλων.

Αποστολή στη Βραζιλία: Σωτήρης Ταμπάκος

Οι Βραζιλιάνοι δημοσιογράφοι καταγράφουν τον τραυματισμό του Παναγιώτη Ταχτσίδη στη διάρκεια του διπλού και αναδεικνύουν τη βελτίωση του Σωκράτη Παπασταθόπουλου, ο οποίος έβγαλε το μεγαλύτερο μέρος του προγράμματος.

Σχετικά με το ρόστερ της «γαλανόλευκης», ο τοπικός Τύπος ξεχωρίζει τους Γιώργο Σαμαρά, Κώστα Μήτρογλου και Σωκράτη Παπασταθόπουλου. Μάλιστα, οι Βραζιλιάνοι δεν… πέτυχαν το όνομα του διεθνούς στόπερ, αποκαλώντας τον, Pappas Tathopoulos! 


inner

Εξάλλου, γίνεται σχετική αναφορά για την τρίτη παρουσία της Εθνικής σε μια τελική φάση Μουντιάλ, μετά την Αμερική το 1994 και τη Νότια Αφρική το 2010. Ο γραπτός Τύπος στο Αρακαζού παρουσιάζει στην ανάλυση της ομάδας του Φερνάντο Σάντος ότι ο Γιώργος Καραγκούνης και ο Κώστας Κατσουράνης είναι οι δύο ποδοσφαιριστές από την τωρινή ομάδα που ήταν μέλη του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος στη μεγάλη επιτυχία του Euro 2004. 


inner

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου