ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Δευτέρα 21 Ιουλίου 2014

Τα 10 πιο επικίνδυνα τοξικά στοιχεία που απειλούν τα παιδιά μας

ΠΗΓΗ : " pentapostagma    " 

Posted: July 20, 2014 at 11:17 am, Last Updated: 
τα-10-πιο-επικίνδυνα-τοξικά-στοιχεία-που-απειλούν-τα-παιδιά-μας
Δυστυχώς τα παιδιά μας εκτίθενται καθημερινά σε επικίνδυνα τοξικά χημικά στοιχεία. Τα φυτοφάρμακα, οι χημικές ουσίες του περιβάλλοντος, τα οικιακά καθαριστικά, η δισφαινόλη Α (σ.σ. pentapostagma.gr– BPA), το μονονατρικό γλουταμινικό οξύ (MSG), οι τοξικές ουσίες που περιέχονται στα εμβόλια και στα συνταγογραφούμενα φάρμακα εκθέτουν τα παιδιά σε ανεπανόρθωτους καθημερινούς κινδύνους.

Τα συγκεκριμένα τοξικά χημικά προκαλούν σοβαρές βλάβες στην παιδικήυγεία αποτελώντας το αίτιο αρκετών ασθενειών.. Πώς μπορείτε όμως να προστατεύσετε τα παιδιά σας από αυτά τα χημικά στοιχεία και να τα απομακρύνετε από τους οργανισμούς τους;
Από τη στιγμή που συνειδητοποιήσετε την πηγή του κινδύνου μπορείτε να υιοθετήσετε έναν υγιεινότερο τρόπο ζωής που θα οδηγήσει στην φυσική αποτοξίνωση του οργανισμού του παιδιού σας.
Το ζήτημα της έκθεσης σε τοξικά στοιχεία, και οι σοβαρότατες επιπτώσεις της, αυξάνεται κάθε έτος που περνά. Η παιδική νοσηρότητα είναι ένα ολοένα και συχνότερο φαινόμενο με τα ποσοστά συνταγογράφησης φαρμάκων σε παιδιά να αυξάνονται δραματικά.
Είναι χαρακτηριστικό ότι μονάχα στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής περίπου 12 εκατομμύρια παιδιά κάτω από την ηλικία των 18 ετών πάσχουν από μία ή/και περισσότερες μαθησιακές, αναπτυξιακές ή/και συμπεριφορικές διαταραχές. Επίσης,  οι   διαγνώσεις  αυτισμού,        Διαταραχής  Ελλειμματικής Προσοχής / Υπερκινητικότητας (ADHD) και  καρκίνου έχουν αυξηθεί δραματικά στα παιδιά της σύγχρονης εποχής.
Η αναλογία διαγνώσεων παιδιών στο φάσμα του αυτισμού βρισκόταν το έτος 2000 στα επίπεδα του  ενός στα εκατόν πενήντα (1/150 – στοιχεία για Η.Π.Α). Έως το 2010, ο δείκτης διαγνώσεων Διαταραχής Ελλειμματικής Προσοχής/ Υπερκινητικότητας αυξήθηκε κατά 25%.
Στην παρακάτω λίστα μπορείτε να διαβάσετε για τα 10 τοξικά στοιχεία στα οποία εκτίθενται σε συχνότατη βάση τα παιδιά:
Οδοντικά σφραγίσματα με υδράργυρο – Ο υδράργυρος που περιέχεται στα συγκεκριμένα σφραγίσματα ελευθερώνεται βραδέως στον οργανισμό των παιδιών σας προκαλώντας μακροχρόνια νευρολογική βλάβη.
Τοξικά συστατικά στα εμβόλια – Τα εμβόλια δεν είναι τόσο ασφαλή όσο μπορεί να νομίζατε – θα πρέπει να διερευνήσετε προσεκτικά και να μελετήσετε όλες τις επιλογές σας προτού λάβετε οποιεσδήποτε αποφάσεις αφορούν σχετικά με το ποια και πόσα εμβόλια είναι απαραίτητα να χορηγηθούν στα παιδιά σας. Ανεξαρτήτως της απόφασής σας, πολλά από τα εμβόλια περιέχουν πολλά τοξικά χημικά στοιχεία που προκαλούν σοβαρές βλάβες στην υγεία και στον παιδικό οργανισμό..
Τα συνταγογραφούμενα φάρμακα είναι όλα τοξικά και επικίνδυνα. Τα συνταγογραφούμενα φάρμακα για την αντιμετώπιση της Διαταραχής Ελλειμματικής Προσοχής είναι ιδιαιτέρως επικίνδυνα και τοξικά. Ανήκουν στην κατηγορία των φαρμάκων που καλούνται αμφεταμίνες – παρόμοια των ναρκωτικών ουσιών methκαι speed… Επίσης, ολοένα και περισσότερα παιδιά λαμβάνουν αντικαταθλιπτικά φάρμακα με συνταγή ιατρού, οδηγώντας σε ολέθρια αποτελέσματα.
Το MSG– Γλουταμινικό Οξύ  στα τρόφιμα και προϊόντα προσωπικής φροντίδας είναι εξαιρετικά τοξικό οδηγώντας σε πολλά προβλήματα υγείας…
Επεξεργασμένα τρόφιμα και τρόφιμα ταχυφαγείων (fastfoods) – Έχετε αναλογιστεί ποτέ την ποσότητα συνθετικών χημικών στοιχείων, συντηρητικών, τεχνητών χρωστικών, τεχνητών γευστικών υποκατάστατων και νιτρωδών που περιέχει ένα burgerπου δίνετε στο παιδί σας για γεύμα; Τα συγκεκριμένα χημικά στοιχεία βρίσκονται σε όλα τα επεξεργασμένα τρόφιμα αποτελώντας σοβαρότατη πηγή τοξικότητας.
Προϊόντα πλυντηρίου – Αν και έχουν πολύ ωραία μυρωδιά, τα συγκεκριμένα χημικά που δημιουργούν αυτό το άρωμα περιέχουν τοξικά συστατικά που προκαλούν καρκίνο. Απορροφώνται από τα ρούχα σας, εν συνεχεία από το δέρμα και κατευθύνονται στον οργανισμό.
Σαμπουάν και προϊόντα προσωπικής φροντίδας όπως το σαπούνι, το αποσμητικό, η οδοντόπαστα κ.ο.κ. – Αν διαβάσετε τα συστατικά τω ετικετών ένα είναι σίγουρο: δεν πρόκειται να αναγνωρίσετε το 99% των συστατικών που περιέχουν…
Οικιακά Προϊόντα Καθαρισμού – Τα καθαριστικά τζαμιών αναγράφουν στο μπουκάλι ότι είναι επιβλαβή ή ακόμη και θανατηφόρα αν καταποθούν. Η κατάποση χλωρίνης – ούτως ή άλλως – οδηγεί σε σοβαρότατο κίνδυνο για την υγεία, αλλά στη συγκεκριμένη περίπτωση αναφερόμαστε στην απορρόφηση των συγκεκριμένων χημικών συστατικών από τον οργανισμό μας μέσω της εισπνοής ή του δέρματος.
Φυτοφάρμακα στα σπίτια, στα τρόφιμα ή στο περιβάλλον – Η κατανάλωση τροφίμων με σημαντική ποσότητα φυτοφαρμάκων είναι εξαιρετικά επιβλαβής – όπως και η χρήση φυτοφαρμάκων στις οικίες μας που απορροφώνται από τον οργανισμό μας μέσω της εισπνοής ή της τυχαίας έκθεσης με το δέρμα..
Τα αναψυκτικά περιέχουν υψηλότατες ποσότητες φωσφορικού οξέος οι οποίες κυριολεκτικά διαλύουν τα δόντια του παιδιού σας οδηγώντας παράλληλα στην αποδυνάμωση των οστών..
pentapostagma.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου