ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Πέμπτη, 17 Ιουλίου 2014

Καλύτερη Περιφερειακή Αεροπορική Εταιρεία στην Ευρώπη η Aegean

WORLD AIRLINE AWARDS

17/07/2014
Ως η «Καλύτερη Περιφερειακή Αεροπορική Εταιρεία στην Ευρώπη για το 2014» βραβεύτηκε για τέταρτη συνεχή χρονιά η Aegean, όπως ανακοινώθηκε κατά την παρουσίαση των βραβείων 2014 Skytrax World Airline Awards.

Τα World Airline Awards είναι τα κορυφαία βραβεία κύρους στην αεροπορική βιομηχανία, παγκοσμίως, και αποτελούν ένα από τα πιο σημαντικά βραβεία για μία αεροπορική εταιρεία, αφού στηρίζονται αποκλειστικά στην ψήφο των επιβατών.
Η εταιρία τονίζει στην ανακοίνωσή της πως «18,85 εκατομμύρια επιβάτες από 160 χώρες και περισσότερες από 100 εθνικότητες, επιβράβευσαν την AEGEAN για το υψηλό επίπεδο υπηρεσιών που παρέχει στους επιβάτες της», ανάμεσα σε περισσότερες από 245 εταιρείες από ολόκληρο τον κόσμο».
«Είναι πολύ σημαντικό για μία ελληνική εταιρεία να αναγνωρίζεται έτσι για τέσσερα συνεχόμενα χρόνια από επιβάτες από όλα τα μέρη του κόσμου. Γνωρίζουμε ότι έχουμε πάντα ανάγκη για περαιτέρω βελτίωση για να διατηρούμε την εμπιστοσύνη των επιβατών μας», σημειώνει η Aegean.
«Η επαναλαμβανομένη διάκριση της Aegean αποτελεί μια ακόμη απόδειξη ότι η Ελλάδα διαθέτει επιχειρήσεις που μπορούν να σταθούν ανταγωνιστικά σε διεθνές και υψηλό επίπεδο και να προσφέρουν ποιοτικές υπηρεσίες προσελκύοντας αντίστοιχου επιπέδου τουρισμό» δήλωσε ο αντιπρόεδρος της Aegean Eυτύχιος Βασιλάκης.
Ο γενικός διευθυντής της Skytrax Eντουάρτ Πλάιστιντ σημείωσε ότι «το βραβείο αυτό είναι απόδειξη για την υψηλή ποιότητα υπηρεσιών που παρέχονται από το προσωπικό της Aegean Airlines σε όλους τους επιβάτες τόσο στο έδαφος όσο και κατά την διάρκεια της πτήσης».

ΠΗΓΗ : "   ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΖΩΝΗ   "

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου