ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Παρασκευή 18 Ιουλίου 2014

Τεράστια τα ζητήματα που ανακύπτουν από τη τεχνολογία του υποδόριου τσιπ αυτόματης αντισύλληψης

ΠΗΓΗ "      pentapostagma     " 

Posted: July 15, 2014 at 11:28 am, Last Updated: 
τεράστια-τα-ζητήματα-που-ανακύπτουν-από-τη-τεχνολογία-του-υποδόριου-τσιπ-αυτόματης-αντισύλληψης
 Τεράστια ζητήματα ανακύπτουν δίχως αμφιβολία από την πρόθεση ανάπτυξης τεχνολογίας ειδικής συσκευής (υποδόριο τσιπ) αυτόματης αντισύλληψης από Αμερικανική εταιρεία.
Η εταιρεία από τη Μασαχουσέτη των Η.Π.Α. επιχειρεί να αναπτύξει έναν μηχανισμό ο οποίος ουσιαστικά θα ενεργοποιείται και θα απενεργοποιείται μέσω ασύρματης τεχνολογίας και θα επηρεάζει σε καθημερινή βάση την γυναικεία αναπαραγωγική ικανότητα.

Το τσιπ θα έχει διάμετρο 20 επί 20 επί 7 χιλιοστά και αναμένεται να εμφυτεύεται κάτω από το δέρμα των γυναικών στο σημείο των γλουτών, των άνω άκρων ή της κοιλιακής χώρας όπου και θα απελευθερώνει καθημερινές δόσης της ορμόνης λεβονοργεστρέλης.
Οι γυναίκες, για να καταφέρουν να συλλάβουν θα πρέπει να απενεργοποιούν τη λήψη της καθημερινής δόσης μέσω τηλεχειριζόμενης συσκευής. Αντιθέτως, για να συνεχιστεί η επίδραση της αυτόματης αντισύλληψης, οι γυναίκες θα πρέπει να συνδέονται ξανά (login) στο σύστημα και να το επανενεργοποιούν. Το σύστημα έχει σχεδιαστεί για την απελευθέρωση αντισυλληπτικών ουσιών για διάρκεια έως και 16 ετών..
Ορισμένα από τα ζητήματα που ανακύπτουν:
Πρώτον: Ποιος είναι ο τελικός στόχος του δισεκατομμυριούχου BillGates, που κρύβεται πίσω και από αυτό το πρόγραμμα ολοκληρωτικού ελέγχου των γεννήσεων;
Δεύτερον: Η τεχνολογία πως θα επηρεάσει τα δημογραφικά ζητήματα, εάν επεκταθεί η χρήση της;
Τρίτον: Ποιες θα είναι οι παρενέργειες για την αναπαραγωγική υγεία των γυναικών; Θα διαταραχθεί η φυσιολογική λειτουργία της; Γιατί διαρκεί η αντισυλληπτική επίδραση της υποδόριας συσκευής για 16 ολόκληρα χρόνια;
Ακόμη και στην περίπτωση που το μικροτσιπ αποδειχθεί ασφαλές, ο ασύρματος έλεγχος εγείρει μία πλειάδα (τεχνολογικών) ζητημάτων και ζητημάτων προστασίας της ιδιωτικότητας που θα πρέπει να αντιμετωπισθούν.
Κάθε συσκευή που ελέγχεται ασύρματα μπορεί να αποτελέσει εύκολο στόχο για οποιονδήποτε hacker.. Θα πρέπει  – ακόμη και στην ακραία περίπτωση που εγκριθεί ή/και επεκταθεί η χρήση του τσιπ – να δημιουργηθούν αυστηρότατες ασφαλιστικές δικλείδες κατά οποιουδήποτε επιχειρήσει να χειραγωγήσει – ΔΙΧΩΣ ΣΗΜΕΙΟ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ – την γυναικεία γονιμότητα..
pentapostagma.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου