ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Πέμπτη 31 Ιουλίου 2014

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ Ε.Α.Α.Σ.ΛΑΡΙΣΑΣ ΠΑΠΑΠΑΡΙΣΗ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ...



Με έκπληξη πληροφορηθήκαμε την αντικατάσταση του Προέδρου του Παρ/τος της Ε.Α.Α.Σ.Λάρισαςκ.ΠΑΠΑΠΑΡΙΣΗ Αποστόλου από τον ΤΣΙΡΩΝΗ Σπυρίδωνα, ύστερα από απόφαση του Δ.Σ. της Ε.Α.Α.Σ., ως είχε εκ του νόμου δικαίωμα. 
Δεν γνωρίζουμε το σκεπτικό της απόφασης και τους λόγους που οδήγησαν το Δ.Σ. της Ε.Α.Α.Σ. κατά πλειοψηφία, στην ανωτέρω ενέργεια. 
Θέλουμε όμως να τονίσουμε ότι η συνεργασία που είχαμε όλα αυτά τα χρόνια με τον απερχόμενο πρόεδρο και τα μέλη του Δ.Σ. του Παρ/τος Αποστράτων της Λάρισας ήταν άψογη, αποδοτική στους τομείς που μας ενδιέφεραν και στα προβλήματα που μας απασχόλησαν, πολλά από τα οποία και με την παρουσία και......>>
ενεργητικότητά του επιλύσαμε κι άλλα δρομολογήσαμε για επίλυσή τους, όπως τις διπλές περικοπές που είχαν οι απόστρατοι όλων των Σωμάτων(Στρατού, Αεροπορίας, Ναυτικού & Σωμάτων Ασφαλείας)
Πέραν αυτών, επί της προεδρίας του συμπτύξαμε ένα άτυπο Συντονιστικό όργανο, με τη συμμετοχή όλων των Διοικήσεων όλων των Παραρτημάτων και Συνδέσμων Θεσσαλίας των ανωτέρω Σωμάτων των αποστράτων και είχαμε παρουσία και δραστηριότητες σε τοπικό και όχι μόνο επίπεδο Εθνικού, Κοινωνικού και Θρησκευτικού περιεχομένου. 
Το απερχόμενο πρόεδρο θα θυμόμαστε για την ενεργητικότητά του, τη μεθοδικότητά του και με την επιστημονικότητα που αντιμετώπιζε τα διάφορα προβλήματά μας. 
Φεύγει επιτυχημένος για ό,τι προσέφερε. 
Ευχόμαστε ο αντικαταστάτης του να κρατήσει τα θετικά που πετύχαμε και να προχωρήσει ακόμη περισσότερο, θέλουμε δε να τον διαβεβαιώσουμε ότι θα συνεργασθούμε μαζί του για την επίλυση των προβλημάτων των αποστράτων, να του ευχηθούμε επιτυχία στα καθήκοντα που του ανατέθηκαν, στον δε απερχόμενο πρόεδρο να ευχηθούμε Καλή Τύχη με ό,τι στο μέλλον θ’ ασχοληθεί και να τον ευχαριστήσουμε για όλα όσα προσέφερε στους αποστράτους.- 
                
                ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ 

  Ο Π Ρ Ο Ε Δ Ρ Ο Σ                                             Ο ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ 
ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΙΒΑΝΗΣ                                     ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΧΡΥΣΟΜΑΛΛΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου