ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Σάββατο 2 Αυγούστου 2014

Ανδρέας Λοβέρδος, «Το σχολείο είναι γεμάτο με τις σεξουαλικά μεταδιδόμενες ασθένειες»

ΠΗΓΗ : "   pentapostagma      " 

Posted: August 1, 2014 at 4:18 pm, Last Updated: 
LoverdosΣε σημερινή συνέντευξή του στο MEGA ο Υπουργός Παιδείας τόνισε μεταξύ άλλων:
«Πρέπει ορισμένα πράγματα να τα περάσεις στα παιδιά, έχουμε ελεύθερη σεξουαλική ζωή από τα 13 και είναι με τις σεξουαλικά μεταδιδόμενες ασθένειες γεμάτο το σχολείο. Με ενημερώνουν δηλαδή ότι τα παιδιά, όχι, αθώα πράγματα..

Αθώα πράγματα, μη φαντάζεστε διάφορα. Όταν είχαμε κλείσει εκείνα τα σπίτια, τους οίκους ανοχής, με τις εκδιδόμενες κυρίες που είχαν aids, το βασικό κύμα των ερωτημάτων στο ΚΕΕΛΠΝΟ ήταν από μαθητές, οι οποίοι πηγαίνανε και ζητούσαν με καταβολή περισσότερων χρημάτων έρωτα χωρίς προφύλαξη. Αυτό είναι χρέος και της Πολιτείας, καλά και των γονιών, αλλά πολλές φορές οι γονείς βάζουν το πρόβλημα κάτω από το χαλί, δε θέλουν να ασχολούνται, φοβούνται να ασχοληθούν, ντρέπονται να ασχοληθούν.
Αν καλέσετε τον κ. Ασκητή θα σας τα πει αυτά ή την κα Κρεμαστινού. Γι΄ αυτό λέμε να ενεργοποιήσουμε τα σχολεία γονέων πολύ δυνατά και με τρόπο που να πιάνει και παράλληλα παράπλευρες δραστηριότητες. Ο κ. Ιωαννίδης, όχι εγώ ξεκίνησε τη συνεργασία με το πρόγραμμα «ευ ζην» του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου. Δίνει πολύτιμες πληροφορίες αυτό το πρόγραμμα. Το κάνει ψηφιακά το «ευ ζην», διότι θα ήταν καλύτερα να πάει στα σχολεία και να κάνει με κάθε παιδάκι ένα δεκάλεπτο, αλλά δεν το προλαβαίνουν.
Οι μαθητές μας όμως είναι πάνω από μισό εκατομμύριο. Άρα υπάρχει περιθώριο κι εγώ καλώ τους γονείς να επισκεφθούν το πρόγραμμα, όλο και κάτι θα έχουν να κερδίσουν για το παιδί. Αυτού του είδους τις λειτουργίες θα τις πολλαπλασιάσουμε και γιατί ως προς αυτά λόγω του ΕΣΠΑ υπάρχουν κάποια λίγα χρήματα που μπορείς να δώσεις και γιατί είναι απαραίτητες λειτουργίες για να είναι το παιδί κοινωνικά ενσωματωμένο».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου