ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τρίτη 21 Οκτωβρίου 2014

Οι 10 πιο... άκυροι νόμοι του κόσμου

ΠΗΓΗ : "  http://roykoymoykoy.blogspot.gr    " 

ΜΑΖΕΜΕΝΑ ΑΠΟ ΔΩ ΚΙ ΑΠΟ ΚΕΙ
6.Οι 10 πιο... άκυροι νόμοι του κόσμου
http://www.seleo.gr/
    Η νομοθεσία από χώρα σε χώρα διαφέρει, ενώ υπάρχουν διάφοροι νόμοι στον κόσμο που μοιάζουν σαν να μας κάνουν… πλάκα.
1. Στη Σαουδική Αραβία θεωρείται παράνομο για μια γυναίκα να οδηγεί αυτοκίνητο, ενώ δεν επιτρέπεται ούτε η ψήφος, κάτι που πρόκειται να αλλάξει μέσα στο 2015. (Κάλλιο αργά παρά ποτέ).
2. Ο σοδομισμός είναι παράνομος γενικά στο Αϊντάχο, τη Γιούτα, το Μίσιγκαν, τη Βόρεια και Νότια Καρολίνα, τη Φλόριντα, την Αλαμπάμα, τον Μισισιπή και τη Λουϊζιάνα. Στη Μοντάνα, το Κάνσας, την Οκλαχόμα και το Τέξας, όμως, ο σοδομισμός απαγορεύεται μόνο για τους ομοφυλόφιλους.
3. Στο Mobile της Αλαμπάμα είναι παράνομο να πετάει κάποιος κονφετί ή σπρέι σερπαντίνα. (Ας ελπίσουμε να μην αρχίσουν να πετάνε πέτρες αντ’ αυτών).
4. Στο Ντουμπάι το σεξ εκτός γάμου είναι παράνομο και μπορεί να καταλήξει και σε φυλάκιση ενός χρόνου ή και παραπάνω.
5. Στη Σαουδική Αραβία δεν υπάρχει κατώτατο όριο ηλικίας γάμου. Το 2008 το δικαστήριο αρνήθηκε την αίτηση μιας 8χρονης που ζητούσε διαζύγιο από τον 58χρονο σύζυγό της.
6. Στις Φιλιππίνες και το Βατικανό, το διαζύγιο είναι ακόμη παράνομο. (Μαζί μέχρι το θάνατο).
7. Στην Ταϊλάνδη θεωρείται παράνομο να πατήσει κάποιος λεφτά.
8. Τον Ιούλιο του 2013 στην Κίνα, πέρασε ένας νόμος που επιβάλλει τη συχνή επίσκεψη των ενήλικων παιδιών στους γονείς τους. (Το πόσο συχνή, δεν το γνωρίζουμε).
9. Στο Αρκάνσας υπάρχει ακόμη ένας νόμος του 1800 (κυριολεκτικά) που επιτρέπει στο σύζυγο να χτυπάει τη γυναίκα του, αλλά μόνο μια φορά το μήνα. (Εκ μέρους του γυναικείου φύλου, να ευχαριστήσουμε το Αρκάνσας που περιόρισε τους ξυλοδαρμούς και δεν τους άφησε στο έλεος της διακριτικής ευχέρειας του συζύγου).
10. Στην Άιοβα θεωρείται παράνομο να φιλήσει ένας άντρας με μουστάκι μια γυναίκα δημοσίως. (Με το μούσι, άραγε, τι θα συμβαίνει;).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου