ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τετάρτη 1 Οκτωβρίου 2014

Προκαλούν ξανά οι Τούρκοι: Πέταξαν στα 150 μέτρα πάνω από το Φαρμακονήσι!

ΠΗΓΗ : "   pentapostagma   " 

Posted: Σεπτεμβρίου 30, 2014 at 12:15 μμ, Last Updated: 
elas-lyste.blogspot.gr
Οι προκλήσεις από την πλευρά των Τούρκων δεν έχουν τελειωμό. Αντίθετα,τις τελευταίες μέρες εντείνονται ανησυχητικά, με την ελληνική κυβέρνηση να παραμένει «κλασικά» απαθής.

Σε αντίθεση, βέβαια, με τα «Ελληνικά Φτερά» που όταν σηκώνονται στον αέρα, οι Τούρκοι γίνονται καπνός…
Το Τούρκικο μαχητικό έκανε ανενόχλητο υπερπτήση στα 150 μέτρα πάνω από το Φαρμακονήσι!!!
Το θέμα είναι ότι οι γείτονες έχουν στο αίμα τους την πρόκληση και κάθε μέρα βρίσκουν και νέους τρόπους για να προκαλούν την ελληνική πλευρά. Και βέβαια, όσο βλέπουν τέτοια ανοχή εκ μέρους μας προφανώς και συνεχίζουν ανενόχλητοι.
Δείτε την αναλυτική ανακοίνωση του ΓΕΕΘΑ για το γεγονός, όπως σας την παρουσιάζει το pentapostagma.gr:
Τo Σάββατο 27 Σεπτεμβρίου 2014, αεροσκάφος CN 235 (TCG) της τουρκικής ακτοφυλακής εισήλθε στις 10:22 στο FIR Αθηνών μεταξύ Ν.Σάμου και Ν.Κω.
Πραγματοποίησε υπέρπτηση άνωθεν ν.Φαρμακονήσι στις 10:39 στα 500 πόδια. Το αεροσκάφος αναγνωρίσθηκε σύμφωνα με τους διεθνούς κανόνες κατά πάγια πρακτική.
Τέλος, αν κρίνουμε από τις έως τώρα συμπεριφορές της Άγκυρας, εύκολα αντιλαμβάνεται κανείς ότι, η τουρκική προκλητικότητα είναι διαχρονική, ποιοτικά και ποσοτικά, συνεχώς αυξανόμενη και ακολουθείται βάσει ενός πολυδιάστατου σχεδιασμού, κοινά αποδεκτού από τις εκάστοτε κυβερνήσεις και τους στρατιωτικούς, με σκοπό να δημιουργήσουν φοβικά σύνδρομα στην ελληνική πλευρά.
Εκεί στην ελληνική κυβέρνηση ακούει κανείς;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου