ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τετάρτη 22 Οκτωβρίου 2014

ΔΥΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΕΡΓΑ ΣΤΗΝ ΛΑΚΩΝΙΑ

ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΤΖΑΝΕΤΕΑ

22/10/2014
Παρουσία της Αντιπεριφερειάρχη Λακωνίας κας Ντίας Τζανετέα πραγματοποιήθηκε η εγκατάσταση του εργολάβου στα έργα Νιάτα – Στενό και Κουπιά- Μολάοι, o συνολικός προϋπολογισμός των οποίνω φτάνει τα 350.000,00 ευρώ. 

Τα δύο αυτά σημαντικά έργα που προγραμμάτισε και εκτελεί η Περιφερειακή Ενότητα Λακωνίας θα δώσουν την δυνατότητα της απευθείας σύνδεσης των οικισμών Νιάτων και Κουπιών με τους Μολάους.  
Αρχικά πραγματοποιήθηκε επίσκεψη στα γραφεία του Δήμου Μονεμβασίας και συνεργασία με τον Δήμαρχο κ. Η. Τρειχίλη για διάφορα θέματα που αφορούν την περιοχή του Δήμου και γίνονται με την αρωγή της Περιφέρειας.
Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε η εγκατάσταση εργολάβου επί τόπου των έργων, παρουσία του Αντιδημάρχου  Δήμου Μονεμβασίας κ. Κ. Μαυριμιχάλη,  του δημοτικού συμβούλου κ. Ι. Κολλιάκου καθώς και τεχνικού κλιμακίου Τεχνικής Υπηρεσίας της Περιφερειακής Ενότητας Λακωνίας.
Η Αντιπεριφερειάρχης Λακωνίας κ. Αδαμαντία Τζανετέα επεσήμανε ότι με την ολοκλήρωση των παραπάνω έργων ένα χρόνιο αίτημα των κατοίκων της περιοχής γίνεται πραγματικότητα.  Η παραπάνω οδικές παρεμβάσεις θα συντομεύσουν κατά πολύ την πρόσβαση των κατοίκων των δύο χωριών στο αστικό κέντρο της περιοχής τους δηλαδή στους Μολάους. Επιπλέον τόνισε την  καλή συνεργασία με τους Δήμους Μονεμβασίας και Ευρώτα που συμβάλουν σ΄αυτή την προσπάθεια η οποία θα έχει συνέχεια και με άλλα έργα και στοχευμένες παρεμβάσεις ουσίας, με στόχο την εξυπηρέτηση του πολίτη. 

ΠΗΓΗ : "  ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΖΩΝΗ    " 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου