ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Κυριακή 23 Νοεμβρίου 2014

Περιστεριώτες προσοχή σε επίδοξους κλέφτες της τσέπης σας

ΠΗΓΗ : "  http://www.peristerinews.gr   " 

21/11/2014 14:00
0 0
0
Υπάρχουν δυστυχώς άνθρωποι στις μέρες μας που παράνομα  προσπαθούν να εξαπατήσουν ανθρώπους, κυρίως,  μεγαλύτερης ηλικίας που πιστεύουν στο Χριστιανισμό.

Την εμφάνισή τους έκαναν και πάλι σήμερα στο Περιστέρι «μαϊμού» καλόγριες, που πιέζουν αφόρητα τους περαστικούς να αγοράσουν σταυρουδάκια και κομποσκοίνια.
Τις συγκεκριμένες «κυρίες» έχουμε παρατηρήσει αρκετές μέρες στον πεζόδρομο της Εθνικής Αντιστάσεως και σήμερα έξω από τον Μητροπολιτικό ναό της Ευαγγελίστριας όπου εκατοντάδες πιστοί προσκυνούν την εικόνα της Παναγίας Σουμελά.
Εκμεταλλευόμενες λοιπόν το πλήθος του κόσμου που διατηρεί την πίστη του, προσπάθησαν να πουλήσουν όπως προείπαμε σταυρουδάκια και κομποσκοίνια.
Σε παλιότερη προσέγγιση μας, μας είπαν ότι προέρχονται από Μοναστήρι ενώ σήμερα πως έχουν κάνει τάμα να πουλούν τα συγκεκριμένα φυλακτά και δεν είναι καλόγριες. Μας είπαν επίσης ότι έρχονται από την Εύβοια!
Υπάρχει εξαγγελία από την Αστυνομία ότι οι «μαϊμού» καλόγριες προσέγγιζαν τους πολίτες παρακαλώντας τους να αγοράσουν τις εικόνες για να ενισχύσουν, όπως ισχυρίζονται, ιδρύματα τις εκκλησίας, κλέβοντας όσους σταματούσαν να αγοράσουν με αριστοτεχνικό τρόπο πορτοφόλια μέσα από τις τσέπες και τις τσάντες των ανίδεων πολιτών.
Όπως πληροφορηθήκαμε η αστυνομία διερευνά την υπόθεση.

Π Ρ Ο Σ Ο Χ Η 

BLOGGER : Γνωστοποιείται το 

παραπάνω γεγονός διότι είναι 

δυνατόν να συμβεί παντού. 



ΠΗΓΗ : " ΣΩΤΗΡΙΟΣ ΜΟΥΝΤΖΟΥΡΗΣ
Η φωτογραφία προφίλ του χρήστη ΣΩΤΗΡΙΟΣ ΜΟΥΝΤΖΟΥΡΗΣ
smountzouris@gmail.com    " 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου