ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Δευτέρα 3 Νοεμβρίου 2014

Παρίστανε διάσημο ποδοσφαιριστή και ζούσε ζωή χαρισάμενη

ΠΗΓΗ : "   http://roykoymoykoy.blogspot.gr/   " 

ΜΑΖΕΜΕΝΑ ΑΠΟ ΔΩ ΚΙ ΑΠΟ ΚΕΙ
Παρίστανε διάσημο ποδοσφαιριστή και ζούσε ζωή χαρισάμενη
    Μια απίστευτη ιστορία ποδοσφαιρικής απάτης ήρθε στο φως της δημοσιότητας τις τελευταίες ημέρες με πρωταγωνιστές τον άσο της Τσέλσι Γκαέλ Κακουτά και έναν επίσης ποδοσφαιριστή που, αν και προσπάθησε, δεν κατάφερε να κάνει καριέρα.
    Ο 25χρονος Μεντί Αμπαλιμπά, ο οποίος το 2009 έπαιζε στηνΝτέρμπι Κάουντι αλλά στη συνέχεια η ποδοσφαιρική του καριέρα έληξε άδοξα, καταδικάστηκε σε τέσσερα χρόνια φυλάκισης γι απάτη κατ'΄εξακολούθηση.
    Παριστάνοντας αρχικά τον μάνατζερ του άσου της Τσέλσι, Γκαέλ Κακουτά, ενώ στη συνέχεια αποφάσισε να ζήσει σαν αστέρας της Πρέμιερ Λιγκ υποκρινόμενος τον ίδιο τον παίκτη των Μπλε: ζούσε σε πολυτελέστατα ξενοδοχεία, έκανε ψώνια σε πανάκριβα εμπορικά «φεσώνοντας» τις επιχειρήσεις ακόμη και με 20.000 ευρώ δεν είχε διστάσει να νοικιάσει ακόμη και... ελικόπτερο.
    Μάλιστα στον περασμένο Ιούνιο είχε επισκεφτεί κλαμπ του Μάντσεστερ και είχε παραγγείλει σαμπάνια αξίας 2.600 λιρών ενώ στη συνέχεια είχε προσποιηθεί ότι είχε ξεχάσει το πορτοφόλι του στη λιμουζίνα.
    Η ωραία ζωή του Αμπαλιμπά έληξε ωστόσο άδοξα όταν τελικά οι Αρχές κατάφεραν να τον εντοπίσουν σε ένα ενοικιασμένο σπίτι αξίας 1.000 ευρώ την ημέρα(!) στο Μπερκσάιρ και να τον συλλάβουν.
    Ο 25χρονος καταδικάστηκε τελικά σε τέσσερα χρόνια φυλάκισης, διάστημα ικανό να του κόψει την μπάλα αλλά κυρίως τη -δανεική- πολυτελή ζωή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου