ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Πέμπτη 20 Νοεμβρίου 2014

ΝΕΚΡΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

ΣΤΑ ΛΕΥΚΑ ΝΤΥΘΗΚΕ ΤΟ ΜΠΑΦΑΛΟ

20/11/2014
Κύμα κακοκαιρίας εξακολουθεί να πλήττει αρκετές περιοχές στον πλανήτη. Στη Νέα Υόρκη, η κοινότητα του Μπάφαλο έχει καλυφθεί από το χιόνι, σε μία ασυνήθιστα ισχυρή για την εποχή χιονόπτωση.

Ακόμη, έχουν αναφερθεί τέσσερις θάνατοι που σχετίζονται με την κακοκαιρία: Ένας σε τροχαίο και άλλοι τρεις που, όπως αναφέρουν οι New York Times, αποδίδονται σε καρδιακή προσβολή την ώρα καθαρίσματος του χιονιού.
Συγκεκριμένα, το χιόνι έχει φτάσει μέχρι και το ενάμισι μέτρο στις χειρότερες περιπτώσεις ενώ η κακοκαιρία έχει στοιχίσει τη ζωή σε τουλάχιστον τέσσερα άτομα.
Την ίδια ώρα το πρώτο κύμα του χειμώνα έχει οδηγήσει στην κατακόρυφη πτώση της θερμοκρασίας στις ΗΠΑ.
Οι μετεωρολογικές υπηρεσίες αναφέρουν πως το ψύχος, που φτάνει μέχρι και την Φλόριντα, θα ήταν συνηθισμένο μόνο για τον βαθύ χειμώνα του τέλους Δεκεμβρίου και του Ιανουαρίου.
Στην ευρύτερη περιοχή Μπάφαλο της πολιτείας της Νέας Υόρκης,
Στο μεταξύ, τρεις άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους από την κακοκαιρία που πλήττει και την Αλβανία.
Ένας άνδρας και η κόρη του έχασαν τη ζωή τους, όταν το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν παρασύρθηκε από ορμητικά νερά στο κέντρο της πόλης Λάτσι, στα βόρεια.
Στην ίδια περιοχή ένας 22χρόνος σκοτώθηκε όταν λόγω των ισχυρών βροχοπτώσεων κατέρρευσε γέφυρα.
Το υπουργικό συμβούλιο συνεδρίασε εκτάκτως τη νύχτα για την αντιμετώπιση της κατάστασης, ενώ χρειάστηκε και η κινητοποίηση δυνάμεων του στρατού στις πληγείσες περιοχές.

ΠΗΓΗ : "  ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΖΩΝΗ   " 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου