ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Κυριακή 28 Δεκεμβρίου 2014

Το λαχανικό που καταπολεμάει εγγυημένα την τριχόπτωση!


Posted: Δεκεμβρίου 27, 2014 at 11:55 μμ, Last Updated: 
1715_kremmudia
Είναι φυσιολογικό να χάνει κανείς 50-100 τρίχες την ημέρα, αλλά όταν αυτό το νούμερο αυξάνεται σε μεγάλο βαθμό, τότε έχουμε την αραίωση των μαλλιών σε βαθμό που προκαλεί ένα αντιαισθητικό αποτέλεσμα και ρίχνει την ψυχολογία του ατόμου.

Υπάρχουν διάφορες μέθοδοι αντιμετώπισης της τριχόπτωσης, αλλά μία από τις καλύτερες αφορά ένα λαχανικό το οποίο λίγοι φαντάζονται ότι μπορεί να τους βοηθήσει τόσο πολύ.
Ο λόγος γίνεται για το κρεμμύδι!
Τα κρεμμύδια έχουν μεγάλη περιεκτικότητα σε θείο. Ο χυμός τους, όταν εφαρμόζεται στο κρανίο μόνος ή σε συνδυασμό με άλλες θεραπείες απώλειας μαλλιών, μπορεί να βελτιώσει την κυκλοφορία του αίματος στο τριχωτό της κεφαλής.
Το θείο βελτιώνει επίσης την παραγωγή των ιστών κολλαγόνου που είναι αναγκαία για την ανάπτυξη των μαλλιών. Η τρίχα αναπτύσσεται από τα θυλάκια τριχών στο τριχωτό της κεφαλής και η αυξημένη παροχή αίματος στην περιοχή φέρνει περισσότερα θρεπτικά συστατικά στα θυλάκια και αυτό προωθεί την ανάπτυξη των μαλλιών.
ΠΗΓΗ biologikaorganikaproionta.com


Πηγή: http://www.pentapostagma.gr/2014/12/%cf%84%ce%bf-%ce%bb%ce%b1%cf%87%ce%b1%ce%bd%ce%b9%ce%ba%cf%8c-%cf%80%ce%bf%cf%85-%ce%ba%ce%b1%cf%84%ce%b1%cf%80%ce%bf%ce%bb%ce%b5%ce%bc%ce%ac%ce%b5%ce%b9-%ce%b5%ce%b3%ce%b3%cf%85%ce%b7%ce%bc%ce%ad.html#ixzz3NDGiLUwx

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου