ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τετάρτη, 7 Ιανουαρίου 2015

Ένας ποδοσφαιρικός αγώνας αγάπης

ΓΙΑ ΤΗΝ UNICEF

07/01/2015
Ένα σημαντικό ποδοσφαιρικό παιχνίδι κοινωνικού χαρακτήρα διεξήχθη πριν από λίγες ημέρες στο γήπεδο της Ραφήνας με όλα τα έσοδα από τις προσφορές των θεατών διατέθηκαν υπέρ της UNICEF για τη βοήθεια των παιδιών στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο.

Πριν το παιχνίδι τιμήθηκε ο πρόεδρος της οργάνωσης Λάμπρος Κανελλόπουλος για την πολύχρονη ανθρωπιστική δράση του, κατόπιν πρότασης του δημοσιογράφου Αργύρη Κωστάκη μέλους και υποστηρικτή της UNICEF, εμπνευστή και συνδιοργανωτή του παιχνιδιού προς το διοικητικό συμβούλιο της ομάδας Θύελλα Διασταύρωσης Ραφήνας.
Το παιχνίδι παρακολούθησαν και οι μικροί αθλητές των ακαδημιών ποδοσφαίρου της Θύελλας, στέλνοντας έτσι το δικό τους μήνυμα συμπαράστασης στα παιδιά του κόσμου, ενώ θα ακολουθήσει και παιδική γιορτή.
"Αντίπαλοι" η επίλεκτη ομάδα που αποτελείται από επαγγελματίες δημοσιογράφους και εργαζομένους στα μέσα ενημέρωσης που συμμετέχουν στο επίσημο πρωτάθλημα Τύπου, το οποίο τελεί υπό την αιγίδα της ΕΣΗΕΑ και του ΠΣΑΤ, γνωστοί ηθοποιοί, οι διοικητές του τμήματος Ασφαλείας και του αστυνομικού τμήματος Ραφήνας Αριστείδης Χρυσανθόπουλος και Δημήτρης Δελτσίδης, οι οποίοι δείχνουν το κοινωνικό πρόσωπο της ΕΛΑΣ, ο βετεράνος διεθνής ποδοσφαιριστής και μέλος του προπονητικού τιμ των εθνικών ομάδων νέων Σπύρος Λιβαθινός και η ομάδα των παλαιμάχων της Θύελλας Ραφήνας. Τη σέντρα του παιχνιδιού συμβολικά αναμένεται να κάνει ο δήμαρχος της πόλης Βασίλης Πιστικίδης.

ΠΗΓΗ : " ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΖΩΝΗ   " 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου