ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τετάρτη 28 Ιανουαρίου 2015

«Ανταλλαγές Ευχών Νέας Χρονιάς της Τουριστικής Επιτροπής του Δήμου Κεφαλονιάς»

ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ

28/01/2015
Την Τετάρτη 14 Ιανουαρίου 2015 το απόγευμα, στο Δημοτικό Θέατρο Αργοστολίου «Κέφαλος», σε κλίμα συγκίνησης, έγινε η Εκδήλωση «Ανταλλαγής Ευχών για τη Νέα Χρονιά» της Τουριστικής Επιτροπής του Δήμου Κεφαλονιάς.

Την καθιερωμένη Βασιλόπιτα, που προσέφερε ευγενώς το Café – Εστιατόριο “Il Palazzino”, επευλόγησε ο Αρχιμανδρίτης π.Σπυρίδων Πετεινάτος.
Το «τυχερό φλουρί» , ευγενής χορηγία του Κοσμηματοπωλείου «Λεωνίδας Χαλιώτης»,  κέρδισε ο  γνωστός Συλλέκτης κ.Χ. Μακρής, δημιουργός των Μουσείων : Ραδιόφωνου, Ασυρμάτου και Τηλεπικοινωνιακού Υλικού  (Αργοστόλι) και Ηλεκτρισμού (Φαρακλάτα).
Την Εκδήλωση, που επιμελήθηκαν ο Α/Δήμαρχος Πολιτισμού – Τουρισμού κ.Ε. Κεκάτος και ο Προϊστάμενος του Τμήματος Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής κ.Σ. Κορκός, τίμησαν με Χαιρετισμό οι κ.κ.: τ.Α/Περιφερειάρχης κ.Σ. Κουρής, Λιμενάρχης κ. Γ. Καλιτσουνάκης,  Αστυνομικός Διευθυντής κ.Α. Αυγέρης,  Πρόεδρος των Ξενοδόχων κ.Γ. Τιμοθεάτος,  Α/Πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου κ.Χ. Λευκαδίτης,  Πρόεδρος του «Αρκήσειου» κ.Χ. Καμπανός και ο Πρωταθλητής κ.Π. Ιωαννίδης.
Χαιρετισμό, που διαβάστηκε από την κ.Α. Λάντου, επίσης απέστειλε ο Α/Περιφερειάρχης Τουρισμού κ.Σ. Γαλιατσάτος, ο οποίος βρίσκεται στο εξωτερικό.
Ο κ.Κεκάτος, αφού ευχαρίστησε για την παρουσία τους όλους τους προσκεκλημένους, καλωσόρισε εκ μέρους του Δημάρχου Κεφαλονιάς, κ.Α. Παρίση τα νέα Μέλη και τους Φίλους της Επιτροπής Τουρισμού, παρουσίασε έναν συνοπτικό απολογισμό του έργου της Επιτροπής της περιόδου 2011 – 2014, με έμφαση στην Τουριστική διαχείριση της  μετα-Σεισμικής περιόδου και την ιδιαίτερη προβολή της Παλλικής,  όπου επιβεβαιώθηκε η θετική πορεία του Τουρισμού, γεγονός που επιτεύχθηκε με την διαρκή συνεργασία όλων των Θεσμικών Φορέων και Τουριστικών Παραγόντων  του Νησιού και όρισε τις Αρχές και τους Στόχους ανάπτυξης της περιόδου 2015 – 2019 που θα έχουν επίκεντρο την ανάδειξη της πλούσιας Πολιτιστικής ταυτότητας του Νησιού.
Τη σεμνή Τελετή τίμησαν με την παρουσία τους οι Α/Δήμαρχοι : κ.Σ. Γαρμπή, κ.Γ. Αλυσανδράτος, ο Πρόεδρος της Διαδημοτικής κ.Δ. Κοκκόσης , ο Υποδιοικητής της Αστυνομίας κ.Α.Σπυρόπουλος, ο Εντεταλμένος Σύμβουλος Λειβαθούς κ.Η. Κουρκουμέλης, ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Αργοστολίου κ.Λ. Νιφοράτος, τα Μέλη του Συμβουλίου : κ.Α. Δελαπόρτα και κ.Π. Ταραζή, ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Βλαχάτων κ.Α. Χαραλαμπάτος, ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Λουρδάτων κ.Χ. Μαγουλάς, τα Μέλη του Συμβουλίου της «Κράνης» : κ.Μ. Σκλαβουνάκη και κ.Κ. Πρέντζας, η Αν.Περιφερειακή Έφορος Δ.Πελοπονήσου κ.Ι. Κρεμύδα, ο Αρχηγός του 1ου Συστήματος Ναυτοπροσκόπων Ληξουρίου κ. Σ. Κυπριώτης, ο Διευθυντής του Συνεταιρισμού Ρομπόλας κ.Κ. Μπαζίγος, η Πρόεδρος της «Λύσιππη» κ.Ε. Στεφάτου, ο Πρόεδρος του «Αίνου» κ.Χ. Μινέτος, η Πρόεδρος του «Πλατάνου», κ.Χ. Μαγουλά, ο Διευθυντής της Game Farm κ.Ν.Σκλαβούνος, ο κ.Λ.Πετρίδης, Εκπρόσωποι του Φορέα Διαχείρισης Εθνικού Δρυμού Αίνου, Εκπρόσωποι του ΚΤΕΛ, των TAXI, Σπουδαστές του ΙΕΚ Τουρισμού, οι Υποψήφιοι Βουλευτές : κ.Σ. Σαββαόγλου, κ.Τ. Γρουζή και κ.Ξ. Ευαγγελάτος, τα Μέλη της Εθνικής Ομάδας Ποδηλασίας Πίστας, που προπονούνται στο Νησί και πλήθος Επιχειρηματιών και Παραγόντων της Τουριστικής Βιομηχανίας της Κεφαλονιάς.
Η Εκδήλωση,  ολοκληρώθηκε με τις  ευχαριστίες του κ.Κεκάτου στα Μέλη των ΜΜΕ, στον Πρόεδρο της ΚΕΔΗΚΕ κ.Α.Κωνσταντάκη, τον κ.Γ.Βαγγελάτο, την κ.Σ.Καμηλάτου και την κ.Ν.Γαβαλά,  με την προβολή τριών ειδικών spots Τουριστικής προβολής της Κεφαλονιάς, που επιμελήθηκε με εξαιρετική επιτυχία ο Διευθυντής της Εταιρείας Lifethink και Μέλος της Επιτροπής κ.Σ. Γασπαρινάτος. 
   
ΠΗΓΗ : "  ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΖΩΝΗ "

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου