ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τετάρτη 11 Φεβρουαρίου 2015

Η 23χρονη που έγινε... ασυγκράτητη μετά από τροχαίο ατύχημα!

ΠΗΓΗ : "  http://roykoymoykoy.blogspot.gr   " 



Η 23χρονη που έγινε... ασυγκράτητη μετά από τροχαίο ατύχημα!
    Ενα αυτοκινητιστικό ατύχημα ήταν η αφορμή για να μεταμορφωθεί η 23χρονη Alissa Afonina και από αφοσιωμένη μαθήτρια να γίνει πλούσια και αφέντρα.  
    Η νεαρή από το Μπέρναμπι του Καναδά, δήλωσε στο δικαστήριο ότι ήταν μια αφοσιωμένη μαθήτρια στο Λύκειο μέχρι που χτύπησε το κεφάλι της, όταν το φορτηγό στο οποίο επέβαινε, βγήκε εκτός πορείας. Από τη σύγκρουση, η 23χρονη υπέστη βλάβη στον εγκέφαλο και έχασε «τον έλεγχο των παρορμήσεων» και πλέον έχει γίνει μανιακή με το σεξ. Το δικαστήριο την δικαίωσε και της επιδίκασε ποσό αποζημίωσηςσυνολικού ύψους 1,5 εκατ. δολάριων.

    Το ατύχημα συνέβη το 2008, όταν η Alissa ήταν 17 χρονών. Το όχημα που είχε πρόβλημα με τα λάστιχα οδηγούσε το τότε αγόρι της 23χρονης, ο Peter Janssonπου όπως αναφέρθηκε στο δικαστήριο, έτρεχε υπερβολικά.
     «Θεωρώ ότι η εγκεφαλική βλάβη είναι που την οδήγησε μετά από το ατύχημα, στην έλλειψη της ικανότητας να αντιμετωπίσει τα πράγματα με τον κανονικό τρόπο, και είναι η εγκεφαλική βλάβη που της απαγορεύει να παράγει επαρκείς οικονομικούς πόρους για να υποστηρίζει τον εαυτό της», τόνισε ο δικαστής Joel Grove.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου