ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Παρασκευή, 13 Μαρτίου 2015

Σήμερα η ορκωμοσία του Προκόπη Παυλόπουλου

ΣΤΗΝ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ

13/03/2015
Σήμερα, Παρασκευή θα πραγματοποιηθεί στη Βουλή η ορκωμοσία του νέου Προέδρου της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλου ενώπιον της Ολομέλειας.
Αμέσως μετά ο κ. Παυλόπουλος θα καταθέσει στεφάνι στο Μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη,  και στη συνέχεια θα μεταβεί στο Προεδρικό Μέγαρο για την ανάληψη των καθηκόντων του.

Το Σάββατο στις 12.00 το μεσημέρι ο κ. Παυλόπουλος θα δεχθεί στο Προεδρικό Μέγαρο την εθιμοτυπική υποβολή συγχαρητηρίων από τον Πρωθυπουργό, τους πολιτικούς αρχηγούς, την Πρόεδρο της Βουλής, καθώς επίσης και από υπουργούς, βουλευτές, ευρωβουλευτές, και τον Αρχιεπίσκοπο.
Τα συγχαρητήριά τους θα υποβάλουν επίσης η ηγεσία των Ανωτάτων Δικαστηρίων της χώρας, ο αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Άμυνας, ο πρόεδρος της Ακαδημίας Αθηνών, οι αρχηγοί ξένων Διπλωματικών Αποστολών, η Περιφερειάρχης Αττικής, ο Δήμαρχος Αθηναίων, τα μέλη της Διαρκούς Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος, οι αρχηγοί ξένων δογμάτων, και ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος.
Θα ακολουθήσουν οι αρχηγοί των Γενικών Επιτελείων Στρατού, Ναυτικού  και Αεροπορίας, Ελληνικής Αστυνομίας, Λιμενικού Σώματος, Ελληνικής Ακτοφυλακής και  Πυροσβεστικού Σώματος, οι Γενικοί Γραμματείς της Κυβέρνησης, της Βουλής και της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής, το  προεδρείο της Συνόδου των Πρυτάνεων των ΑΕΙ και της Συνόδου των Προέδρων των ΑΕΙ  Τεχνολογικού Τομέα,  οι πρόεδροι της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδος και Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος  και οι πρόεδροι των Ανεξάρτητων Αρχών.

ΠΗΓΗ : "  ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΖΩΝΗ    " 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου