ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τρίτη 21 Απριλίου 2015

Δεκαπέντε απίθανες κρυψώνες μέσα στο σπίτι

ΠΗΓΗ : "  http://roykoymoykoy.blogspot.gr   " 

Δεκαπέντε απίθανες κρυψώνες μέσα στο σπίτι - Τα πλακάκια-συρτάρια και οι τρύπες στις πόρτες
Επομένως, σε αυτά τα μέρη μην τα βάλετε.
Πρέπει να γνωρίζετε, ότι κυκλοφορεί φορητό μηχάνημα που εντοπίζει τις μεταλλικές γραμμές ασφαλείας στα χαρτονομίσματα. Σοβαρολογώ.
Δεν ξέρω , εάν τα τυλίξεις με αλουμινόχαρτο τι γίνεται…
    Μπορεί στην Ελλάδα της κρίσης αυτοί που αποφάσισαν να σηκώσουν τα λεφτά τους από τις τράπεζες και να τα κρατήσουν σπίτι τους να ήταν πολλοί, ωστόσο σε όλο τον κόσμο και χωρίς να υπάρχει ιδιαίτερος λόγος πολλοί είναι αυτοί που αποφασίζουν να κρατήσουν τις αποταμιεύσεις σπίτι τους. Και τότε ξεκινάει ο Γολγοθάς... Πού τα κρύβω;
    Και μπορεί πρόσφατα η Bild να έκανε αφιέρωμα για το πού κρύβουν οι Ελληνες τα λεφτά τους, ωστόσο ψάχνοντας κανείς στο Διαδίκτυο θα διαπιστώσει ότι υπάρχουν πάρα πολλές αναρτήσεις σε ξένα   Μέσα για το πού μπορεί να κρύψει κανείς τα λεφτά του και τα κοσμήματά του με ασφάλεια. Χωρίς δηλαδή να κινδυνεύει τα βρει ο κλέφτης που ενδεχομένως μπει στο σπίτι.
    Παρακάτω ακολουθούν 15 ιδέες για κρυψώνες μέσα στο σπίτι, σύμφωνα με το diyncrafts.com:
Μετρητά στην... πόρτα
    Η απίστευτη αυτή κρυψώνα μπορεί να δημιουργηθεί στην κορυφή κάποιας εσωτερικής πόρτας. Χρειάζεται απαραίτητα ένα τρυπάνι για να ανοίξει μια τρύπα και ένας μεταλλικός σωλήνας στον οποίο θα τοποθετηθούν τα χρήματα και τα κοσμήματα.

Κρυψώνα στον κήπο
    Πραγματικά εφευρετικό. Βέβαια, με δεδομένο ότι τα λεφτά καλό είναι να μη φυλάσσονται σε εξωτερικό χώρο, η κρυψώνα αυτή προτιμάται για να καμουφλαριστεί το εφεδρικό κλειδί του σπιτιού. Το μόνο που χρειάζεστε είναι ένα μπουκάλι, στο καπάκι του οποίου θα κολλήσετε μια πέτρα. Στη συνέχεια θα θάψετε το μπουκάλι, θα βάλετε μέσα το κλειδί, θα το κλείσετε με το καπάκι και θα αφήσετε να εξέχει η πέτρα... Κανείς δεν θα φανταστεί τι κρύβετε από κάτω...
Εργα τέχνης... χρηματοκιβώτια
    Μοιάζει με ένα απλό μοντέρνο διακοσμητικό, ουσιαστικά όμως είναι ένα... χρηματοκιβώτιο. Το γεγονός ότι είναι μεγάλο και χοντροκομμένο δίνει το περιθώριο να φτιαχτεί ένα ολόκληρο ντουλάπι από πίσω του, όπου μπορεί να κρύψει κανείς οτιδήποτε θέλει.
Το ράφι που ανοίγει
    Χρειάζεται απλά να είναι λίγο πιο... χοντρό, για να... ανοίγει προς τα κάτω.
Κορνίζα-κρυψώνα
    Ναι, και στις κορνίζες μπορεί να ενσωματωθεί μια ξύλινη κατασκευή που θα λειτουργήσει ως κρυψώνα.
Πίνακας... χρηματοκιβώτιο
    Κλασική κρυψώνα σε λίγο πιο εξελιγμένη μορφή. Μάλιστα, δεν είναι λίγοι εκείνοι που επιλέγουν πίσω από πίνακες να τοποθετήσουν τα χρηματοκιβώτιά τους.
Το... άδειο λάχανο
    Και όμως, μπορεί κανείς να κρύψει τα τιμαλφή του στο λάχανο. Πώς; Κατ' αρχάς κυκλοφορούν στο εμπόριο ανάλογα προϊόντα, έτοιμες κρυψώνες. Κατά δεύτερον, μπορεί να το φτιάξει κανείς μόνος του, αδειάζοντας προσεκτικά ένα λάχανο από κάτω...
Τι κρύβεται πίσω από τη βιβλιοθήκη;
    Πολλοί είναι εκείνοι που επιλέγουν να φτιάξουν εντοιχισμένες βιβλιοθήκες. Το να την κάνει κανείς ανοιγόμενη του δίνει έναν έξτρα κρυφό αποθηκευτικό χώρο.
Στον καναπέ
    Πολλοί καναπέδες διαθέτουν κρυφούς αποθηκευτικούς χώρους. Μια συνηθισμένη, αλλά πάντα χρήσιμη κρυψώνα.
Βιβλίο
    Κλασική κρυψώνα. Ωστόσο δεν είναι ανάγκη να βάλετε απλά τα χρήματα ανάμεσα στις σελίδες. Αυτό άλλωστε μπορεί να προκαλέσει σύγχυση στη συνέχεια, καθώς θα πρέπει να το ξεφυλλίσετε ολόκληρο για να τα βρείτε. Μπορείτε να επιλέξετε ένα βιβλίο που δεν είναι και το αγαπημένο σας και να το «σκάψετε» με τον τρόπο που φαίνεται στην εικόνα... .
Μπανιέρα με κρυφό αποθηκευτικό χώρο
    Είναι θέμα κατασκευής. Θα πρέπει πάντως στη δημιουργία αυτού του κρυφού αποθηκευτικού χώρου να συμμετάσχουν ο υδραυλικός και ο άνθρωπος που θα τοποθετήσει τα πλακάκια.
Πάτωμα
    Επίσης κλασική κρυψώνα. Χρειάζεται να αποκολλήσετε μόνο κάποιες σανίδες και η κρυψώνα δημιουργήθηκε...
Πληκτρολόγιο
    Κι όμως κυκλοφορούν έτοιμα στα εμπόριο πληκτρολόγια... μπιζουτιέρες. Ανοίγουν, μπαίνουν τα τιμαλφή και κλείνουν. Κανενός το μυαλό δεν θα πάει εκεί...
Η απόλυτη κρυψώνα
    Σε καμία περίπτωση ένας κλέφτης δεν μπορεί να ψάξει όλες τις πρίζες. Ετσι, μπορείτε να επιλέξετε μία, να ζητήσετε από τον ηλεκτρολόγο να διακόψει την παροχή ρεύματος σε αυτή και στη θέση που κανονικά θα τοποθετούνταν τα καλώδια να βάλετε τα χρήματά σας...
Πλακάκι-συρτάρι
    Εντυπωσιακή κρυψώνα. Οπως και στην περίπτωση της μπανιέρας, όμως, χρειάζεται η βοήθεια του ανθρώπου που θα σας τοποθετήσει τα πλακάκια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου