ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Κυριακή 24 Μαΐου 2015

Με φυτεύσεις από μικρά παιδιά γιορτάστηκε η Παγκόσμια ημέρα Βιοποικιλότητας & Πάρκων στο Ν α ύ π λ ι ο (βίντεο). " Π Ρ Ο Σ Κ Ο Π Ι Σ Μ Ο Σ ( Δραστηριότητες ) "

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 23.5.15 |  |  | 
 Ο Δήμος Ναυπλιέων και ο ΔΟΠΠΑΤ, μέσα από το ολοκληρωμένο ετήσιο πρόγραμμα περιβαλλοντικών δράσεων & παρεμβάσεων, τίμησε τόσο την Παγκόσμια ημέρα Βιοποικιλότητας (22/05/15) όσο και την Παγκόσμια ημέρα Πάρκων (24/05/15) με συμβολική φύτευση στον Φάρο της παραλίας Ναυπλίου.


 Οι πρόσκοποι από το 1ο Σύστημα Ναυπλίου συμμετείχαν μαζί με τον επικεφαλής τους και είχαν την δυνατότητα να γνωρίσουν μέσα και από έντυπο υλικό που τους δόθηκε, τα ενδημικά και σπάνια είδη Χλωρίδας και Πανίδας που φιλοξενεί το κάστρο της Ακροναυπλίας.
Στην συνέχεια κατευθύνθηκαν προς τα μεγάλα πάρκα της Πόλης μας όπου και ενημερώθηκαν, τόσο για την ιστορία της δημιουργίας τους, όσο και για την πολύτιμη συνεισφορά τους στο μικρο-κλίμα των πόλεων.
Συμβολική φύτευση από τα παιδιά του 1ου Συστήματος Προσκόπων Ναυπλίου πραγματοποιήθηκε στον Φάρο της παραλίας Ναυπλίου με την βοήθεια του Δασοπόνου Περιβαλλοντολόγου Γιώργου Εμμανουήλ.
ΠΗΓΗ : " http://www.argolikeseidhseis.gr    " 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου