ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Πέμπτη 14 Μαΐου 2015

Η ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΕΡΠΟΝΤΙΕΣ ΑΔΕΛΦΕΣ ΤΗΣ

ΑΔΕΡΦΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΠΟΛΕΙΣ

14/05/2015
Σε μία πολύ πετυχημένη εκδήλωση που έγινε στη Γεννάδειο Βιβλιοθήκη στις 11/5/2015 ο Σύνδεσμος Θεσσαλονικέων της Αθήνας παρουσίασε στο αθηναϊκό (και όχι μόνο) κοινό μία- μία τις πόλεις των τεσσάρων ηπείρων που έχουν αδελφοποιηθεί με την Θεσσαλονίκη.

Η Καλκούτα της Ινδίας, το Μπουσάν της Κορέας, αλλά και η κοντινή μας Αλεξάνδρεια της Αιγύπτου και η μάλλον μακρυνή μας Μελβούρνη της Αυστραλίας και όλες γενικά (οκτώ τον αριθμό) έδειξαν στα πολύ πετυχημένα βίντεο που προβλήθηκαν τις ομορφιές τους που μάγεψαν τους θεατές.
Οι εκπρόσωποι των Πρεσβειών και των πόλεων των χωρών όπου ανήκουν οι αδελφές πόλεις της Θεσσαλονίκης μίλησαν με τα καλύτερα λόγια και εξήγησαν στο κοινό τους λόγους για τους οποίους έγιναν οι αδελφοποιήσεις αυτές.
Η όλη εκδήλωση έκλεισε με παραδοσιακούς χορούς της Μακεδονίας από την χορευτική ομάδα «Δρώμενα» και άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις.
Για μία ακόμη φορά η Πρόεδρος Εριέττα Καραγιάννη-Χαμηλοθώρη και το Δ.Σ. του Συνδέσμου Θεσσαλονικέων της Αθήνας απέδειξαν ότι η πραγματική προσφορά στον Πολιτισμό είναι η προβολή της χώρας μας μέσα από τέτοιου είδους εκδηλώσεις, έστω και χωρίς κανενός είδους βοήθεια από την από τους αρμόδιους φορείς.

ΠΗΓΗ : "  ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΖΩΝΗ  " 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου