Ένα καλό και υγιεινό πρωινό είναι η καλύτερη επιλογή για να ξεκινήσει η μέρα μας σε μια σωστή και ισορροπημένη διατροφή, αφού είναι το  πρώτο γεύμα της ημέρας έχει μεγάλη σημασία για τον οργανισμό ώστε να μας δώσει δύναμη και ενέργεια για να μπορέσουμε να αντεπεξέλθουμε σε μια απαιτητική και κουραστική ημέρα,

Στη συνταγή που ακολουθεί θα δούμε πως μπορούμε να φτιάξουμε μια κρέμα για να αλείφουμε κάθε πρωί στο ψωμί μας και να έχουμε ένα χορταστικό και υγιεινό πρωινό.
Από ένα ώριμο αβοκάντο μπορούμε να πάρουμε μια νόστιμη πάστα για να φτιάξουμε ένα υγιεινό πρωινό για όλη την οικογένεια, ακόμα μπορούμε να το χρησιμοποιήσουμε και σε ένα υγιεινό σνακ, καθώς μπορούμε το αλείψουμε στα σάντουιτς ή το τοστ που παίρνουμε μαζί μας στη δουλειά.
Είναι μία γρήγορη συνταγή με ένα καλό και χορταστικό αποτέλεσμα για το πρώτο πιάτο της ημέρας που συνιστούμε ανεπιφύλαχτα σε όλους να το προσθέσουν στη διατροφή τους.
Στη συνταγή που θα δούμε παρακάτω θα χρησιμοποιήσουμε ως κύριο συστατικό το αβοκάντο που από μόνο του είναι ένα υγιεινό φρούτο που προτιμάται στις δίαιτες και στην υγιεινή διατροφή, φανταστείτε πόσο θα ωφεληθείτε αν το προσθέσετε και σε ένα χορταστικό και υγιεινό πρωινό.

Φτιάχνουμε υγιεινό πρωινό με πάστα αβοκάντο

Υλικά:
– 1 αβοκάντο
– 2 κ.σ. χυμό λεμόνι
– 1 σκελίδα σκόρδο
– 2 ντοματίνια ή ψιλοκομμένες καυτερές πιπεριές
– 1 κ.γ ελαιόλαδο
– φρέσκο άνηθο ή μυρωδικά της επιλογής σας
– πιπέρι και αλάτι για γεύση
Διαδικασία:
Η διαδικασία παρασκευής όπως σας είχαμε πει είναι πολύ απλή και εύκολη.
Προσθέτουμε όλα τα υλικά στο μούλτι και ανακατεύουμε πολύ καλά μέχρι η πάστα μας να δέσει και να γίνει ένα ομοιόμορφο μείγμα.
Αυτό ήταν η πάστα μας είναι έτοιμη μπορείτε να την αλείψετε σε φέτες ψωμιού, να τη βάλετε σε σάντουιτς και τοστ ή μπορείτε ακόμα να τη φάτε με φρέσκα λαχανικά.