ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Δευτέρα 22 Ιουνίου 2015

Έβγαλε τις καταθέσεις της επειδή φοβήθηκε χρεοκοπία και τις άρπαξε «τσαντάκιας»!

ΠΗΓΗ : "   http://roykoymoykoy.blogspot.gr   " 



Εβγαλε τις καταθέσεις της επειδή φοβήθηκε χρεοκοπία και τις άρπαξε «τσαντάκιας»!
xanthipress.gr
    Μια γυναίκα 77 ετών έπεσε θύμα «τσαντάκια» ο οποίος της άρπαξε μια τσάντα με χρηματικό ποσό και ατομικά έγγραφα.
    Το περιστατικό συνέβη το μεσημέρι της Τετάρτης στην Ξάνθη. Σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες του XanthiPress.gr, το τσαντάκι περιείχε 30.000 ευρώ καθώς η άτυχη γυναίκα με το σύζυγό της είχαν βγάλει λίγο νωρίτερα τα χρήματα από τηνΕθνική Τράπεζαγια να τα φυλάξουν στο σπίτι, επηρεασμένοι από τα σενάρια χρεοκοπίας που κατακλύζουν αρκετά ΜΜΕ.
Το σκηνικό της επίθεσης
    Η γυναίκα μαζί με το συζύγό της πήγαν στο κεντρικό καταστήμα της Εθνικής Τράπεζας γύρω στις 10 και έκαναν την ανάληψη και, ακολούθως, κατευθύνθηκαν στην πλατεία της πόλης για τον καθιερωμένο καφέ τους. Αργότερα, η γυναίκα έφυγε για να πληρώσει την εταιρία κινητής τηλεφωνίας και κατευθύνθηκε στη συμβολή των οδών 28ης Οκτωβρίου καιΚαβάλας. Γύρω στη 1.30 μ.μ., μόλις απομακρύνθηκε από το κατάστημα και μπήκε στο στενό της οδού Καβάλας, στο ύψος της Αγ. Ελευθερίου της επιτέθηκε ο άγνωστος δράστης, .
    Ένας νεαρός, 20-25 ετών σύμφωνα με τις περιγραφές, την κατάλληλη στιγμή της επιτέθηκε τη  χτύπησε βάναυσα με αποτέλεσμα να πέσει κάτω στο δρόμο και της έκοψε το λουρί της τσάντας καθώς η άτυχη ηλικιωμένη προεβαλε αντίσταση και κρατούσε σφιχτά την τσάντα ! Οι περίοικοι που επενέβησαν δεν κατάφεραν να ακινητοποιήσουν το δράση που έφυγε προς την οδό Χατζησταύρου και εξαφανίστηκε.
Την ακολούθησε ο δράστης – Προβληματισμός για τα λεφτά “κάτω από το στρώμα”
    Όπως ανέφεραν στους αυτόπτες μάρτυρες οι αστυνομικοί που έφτασαν, θεωρείται σχεδόν βέβαιο, ότι ο δράστης παρακολουθούσε το ζευγάρι από νωρίς, πιθανότητα από την ώρα που έκαναν την ανάληψη από την Εθνική Τράπεζα.
    Ο προβληματισμός είναι μεγάλος καθώς αρκετοί ηλικιωμένοι έχουν αποσύρει τις καταθέσεις τους τον τελευταίο καιρό και, ταυτόχρονα, έχουν αυξηθεί τα περιστατικά ληστειών ή απατών σε βάρος ηλικιωμένων, εξαιτίας του γεγονός ότι διαθέτουν μεγάλα ποσά μετρητών στα σπίτια τους. Οι έρευνες της αστυνομίας συνεχίζονται με βάσεις τις καταθέσεις του θύματος και των μαρτύρων και πιθανό οπτικό υλικό από κάμερες ασφαλείας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου