ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Πέμπτη 18 Ιουνίου 2015

Ποδοσφαιριστές της Λάρισας δεν είχαν άδεια παραμονής στη χώρα και τους συνέλαβαν

ΠΗΓΗ : "   http://roykoymoykoy.blogspot.gr  " 

Ποδοσφαιριστές της Λάρισας δεν είχαν άδεια παραμονής στη χώρα και τους συνέλαβαν
press-a.gr
    Τελειωμό δεν έχουν τα απίστευτα που συμβαίνουν στην ΑΕΛ.Ένα ακόμη απίστευτο περιστατικό έλαβε χώρα το πρωί της Τετάρτης στο Μέγαρο της Αστυνομίας της Λάρισας. Ήταν λίγο μετά τις 10 όταν δυο παίκτες της ΑΕΛ ο Ελιομάρ και ο Πίντοπέρασαν τις πύλες του Μεγάρου για ένα… γνήσιο της υπογραφής.
    Οι δυο παίκτες της ΑΕΛ βρέθηκαν στο Αστυνομικό Μέγαρο για να εξασφαλίσουν το γνήσιο της υπογραφής σε έγγραφα σχετικά με μη οφειλές της ΠΑΕ ΑΕΛ προς το πρόσωπο τους. Κι αν ως εδώ όλα έμοιαζαν απολύτως φυσιολογικά η κατάληξη της επίσκεψης τους ήταν …. απίστευτη.
    Οι αστυνομικοί διαπίστωσαν πως οι δυο παίκτες της ΑΕΛ δεν είχαν άδεια παραμονής στη χώρα και αμφότεροι κατέληξαν στο… κρατητήριο κατηγορούμενοι για παράνομη είσοδο στη χώρα. Πλέον αναμένεται να αφεθούν ελεύθεροι με τη διαβεβαίωση πως θα εγκαταλείψουν την Ελλάδα μέσα σε διάστημα 30 ημερών ειδάλλως θα συλληφθούν εκ νέου.
    Επίσης σαν να μη φτάνει οι περιπέτεια των δυο παικτών ελοχχεύει ο κίνδυνος για την ΠΑΕ ΑΕΛ ο εισαγγελέας να της ασκήσει ποινική δίωξη για απάσχοληση παράνομων μεταναστών…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου