ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Πέμπτη 23 Ιουλίου 2015

Μέχρι το 2018 η εταιρεία κρουαζιερών πολυτελείας Crystal Cruises θα περιλαμβάνει στα δρομολόγια της και το Ναύπλιο

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 23.7.15 | 
 Ακριβώς 25 χρόνια μετά την έναρξη δραστηριοτήτων της Crystal Cruises η πολυβραβευμένη εταιρεία κρουαζιερών πολυτελείας χαράζει μία νέα, πολύ πιο μεγάλη “διαδρομή”. Για το 2016 και το 2017, και για τις αρχές του 2018, τα δρομολόγια του κρουαζιέροπλοιου 'Crystal Esprit' στη Μεσόγειο περιλαμβάνουν την Αθήνα, την Κέρκυρα, την Πάργα, την Ιτέα, την Ύδρα και το Ναύπλιο. 


Η πρόεδρος και διευθύνουσα σύμβουλος της Crystal Cruises, Edie Rodriguez και ο πρόεδρος ΔΣ Tan Sri Lim Kok Thay ανακοίνωσαν τα μελλοντικά σχέδιά επέκτασης της εταιρείας. Κατά τη διάρκεια των επόμενων τριών ετών, η Crystal Cruises θα εισαγάγει νέα πλοία - θεσπίζοντας ουσιαστικά τρία νέες τάξεις κρουαζιέρας - καθώς και το δικό της αεροσκάφος Boeing 787 Dreamliner.

Στην ομιλία τους στη σχετική εκδήλωση, οι Rodriguez και Tan Sri Lim μίλησαν για τη νέα, μητρική εταιρεία, Genting Hong Kong η οποία “θα στοχεύσει στη διατήρηση της βραβευμένης φήμης της Crystal και θα γράψει ένα νέο κεφάλαιο στην ιστορία της Crystal Cruises”. Ο πρόεδρος δήλωσε: “Η πρόθεσή μας είναι να κάνουμε την Crystal Cruises τον πυρήνα αυτού που θα αποτελέσει την πρότυπη φιλοξενία πολυτελείας και χαρτοφυλάκιο lifestyle εμπορικών σημάτων σε όλο τον κόσμο, όχι μόνο στο άμεσο μέλλον, αλλά για τα επόμενα χρόνια”.

Στην ανακοίνωσή της για το Crystal Serenity, η Rodriguez συμμερίστηκε τον ενθουσιασμό της για την επέκταση της Crystal Cruises, λέγοντας: “Συνεχίζουμε να σκεφτόμαστε μεγαλεπίβολα, με στόχο τη δημιουργία απαράμιλλες εμπειρίες πολυτέλειας και περιπέτειες για τους πιστούς και τους νέους μας επισκέπτες μας, οι οποίοι, όπως και η Crystal, συνεχίζουν να αναζητούν ευρύτερους ορίζοντες και νέες προοπτικές για τον κόσμο”. Και πρόσθεσε: “Είμαστε ενθουσιασμένοι για το γεγονός ότι συνεχίζουμε να πρωτοπορούμε σε νέους τομείς του ταξιδιού πολυτελείας. Ο πρόσφατα διευρυμένος στόλος της Crystal θα είναι πραγματικά το διαβατήριο των ταξιδιωτών για το σύνολο σχεδόν του πλανήτη”.

Για το 2016 και το 2017, και για τις αρχές του 2018, τα δρομολόγια του Crystal Esprit για τα νησιά των Σεϋχελλών, το Ντουμπάι και την ακτή της Αδριατικής περιλαμβάνουν:

-Seychelles – Mahe, Victoria - St. Anne Island, La Passe - La Digue - Baie Ste. Anne, Praslin - Laraie Bay, Curieuse Island - Anse Saint Jose, Curieuse Island - Cousin Island - Aride - Big Sister Island - και Desroches Island)
-Dubai - Khasab και Muscat, Oman - Doha, Qatar - Sir Bani Yas Island και Abu Dhabi, ΗΑΕ)
-Βενετία, Ιταλία / Ντουμπρόβνικ, Κροατία - Sibenik, Trogir, Vis, Hvar και Korcula, Croatia, Κροατία
-Ντουμπρόβνικ, Κροατία / Βενετία, Ιταλία - Kotor, Μαυροβούνιο - Σπλιτ, Ζαντάρ και Opatija, Κροατία και Piran, Σλοβενία
-Ντουμπρόβνικ, Κροατία / Αθήνα, Ελλάδα - Kotor, Μαυροβούνιο - Κέρκυρα, Πάργα, Ιτέα, Ύδρα και   Ν α ύ π λ ι ο , Ελλάδα).

ΠΗΓΗ : "  http://www.argolikeseidhseis.gr  " 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου