ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τρίτη 7 Ιουλίου 2015

Παγκόσμιοι Πρωταθλητές Εφήβων οι Αμερικανοί. Στην 4η θέση η Ελλάδα.

ΠΗΓΗ : "  http://roykoymoykoy.blogspot.gr " 

Παγκόσμιοι Πρωταθλητές Εφήβων οι Αμερικανοί. Στην 4η θέση η Ελλάδα.
Pamesports.gr
    Οι ΗΠΑ αναδείχθηκαν Παγκόσμιοι Πρωταθλητές Εφήβων στην διοργάνωση που ολοκληρώθηκε την Κυριακή στο Ηράκλειο της Κρήτης, μετά την νίκη τους επί της Κροατίας στην παράταση (79-71, κ.α. 67-67).
    Οι Κροάτες έχασαν την ευκαιρία να κάνουν την έκπληξη και να πάρουν εκείνο το χρυσό μετάλλιο όταν 4'' πριν την λήξη της κανονικής περιόδου της αναμέτρησης, ο Λούκα Μπόζιτςαστόχησε στην δεύτερη βολή με το σκορ 67-67.
    Στην παράταση, οι Αμερικανοί είχαν περισσότερες δυνάμεις και λύσεις και έφτασαν στην επικράτηση με σχετική άνεση.
    Κορυφαίοι των νικητών ήταν ο Τζάιλεν Μπράνσον, που σκόραρε 14 πόντους και 7 ασίστ, και ο Χάρι Τζάιλς, ο οποίος πέτυχε 13 πόντους και 16 ριμπάουντ.
  Έμεινε στις... ΗΠΑ και στην τέταρτη θέση
    Η Εθνική Εφήβων χωρίς καλή ψυχολογία και δυνάμεις μετά την υπερπροσπάθεια στον ημιτελικό κόντρα στις ΗΠΑ και τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο, που τραυματίστηκε στο πρώτο ημίχρονο, ηττήθηκε από την Τουρκία (80-71) και τερμάτισε στην τέταρτη θέση του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος U19 του Ηρακλείου Κρήτης.
    Η ελληνική ομάδα δεν είχε ενέργεια και συγκέντρωση, υπέπεσε σε 17 λάθη έναντι μόλις 6 των Τούρκων, ενώ έχασε στο πρώτο δεκάλεπτο τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο, ο οποίος τραυματίστηκε στον δεξιό αστράγαλο, στο ίδιο σημείο που είχε χτυπήσει πριν την έναρξη της διοργάνωσης.
    Και οι δύο αντίπαλοι μπήκαν χωρίς ενέργεια στην αναμέτρηση και γι' αυτό το πρώτο δεκάλεπτο ήταν ισορροπήμενο (16-16). Η τουρκική ομάδα στην δεύτερη περίοδο βελτιώθηκε αμυντικά και βρήκε ρυθμό στην επίθεση και με πρωταγωνιστές τουςΚορκμάζΓκιουβέν συντήρησε ένα μικρό προβάδισμα μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου (36-31). 
    Η Τουρκία μπήκε πιο δυναμικά στο δεύτερο μέρος, η Εθνική Εφήβων είχε αμυντικό πρόβλημα και έμεινε πίσω στο σκορ με 15 πόντους (49-34) στο 26'. Η ελληνική ομάδα μείωσε μέχρι τους 10 και η Τουρκία τελείωσε το τρίτο δεκάλεπτο στο +12 (56-44).
    Η Εθνική Εφήβων συνέχισε και στην τέταρτη περίοδο να έχει αμυντικό πρόβλημα και να χάνει ριμπάουντ.  Με τρίποντο του Ντόρσεϊ, ο οποίος ήταν εκείνος που προσπάθησε περισσότερο για την ελληνική ομάδα, η Εθνική Εφήβωνμείωσε στους (69-60) με 2' και 26'' να απομένουν για το τέλος της συνάντησης, αλλά αμέσως μετά δέχθηκε τρίποντο από τον Κορκμάζ (72-60) και περιθώρια για ανατροπή δεν υπήρχαν.
Τα δεκάλεπτα: 16-1631-3644-5671-80.
    ΕΛΛΑΔΑ (Παπαθεοδώρου): Τολιόπουλος 9 (3), Λούντζης 4, Κώττας 13 (8 ριμπ.), Ντόρσεϊ 19 (1), Μήτογλου 10, Μουράτος 2, Σκουλίδας, Τσαλμπούρης 2, Μπιλλής, Σταμάτης 8 (2), Παπαγιάννης 4, Χαραλαμπόπουλος.
    ΤΟΥΡΚΙΑ (Ουγκουράτα): Μπαϊράμ 4, Ουγκιουρλού 6, Οζντεμίρογλου, Αρσλάν 6, Γκετσίμ 5, Μπαϊκάν, Κορκμάζ 28 (4), Αράρ 7 (1), Ολμάζ 3, Ουλουμπάι 5, Αλεμντάρογλου, Γκιουβέν 16.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου