ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Δευτέρα 24 Αυγούστου 2015

Δόθηκε για χρήση αριθμός κατοικιών για ΕΠΟΠ στη Χίο

ΠΗΓΗ : " http://roykoymoykoy.blogspot.gr    " 



Δόθηκε για χρήση αριθμός κατοικιών για ΕΠΟΠ στη Χίο
Τώρα, να περιμένετε την διαμαρτυρία φορέων της Χίου, ότι έτσι μένουν ξενοίκιαστα τα σπίτια που νοικιάζουν και δημιουργείται οικονομικό πρόβλημα!
Έχει ξαναγίνει ! Σε άλλο μέρος.
Για τους λαθρομετανάστες, η κυρα-Τασούλα ‘’έστησε΄΄ σε χρόνο –ρεκόρ στο Βοτανικό κοντέινερ ΠΛΗΡΩΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΕΝΑ. Μήπως πρέπει να μελετηθεί το θέμα για άλλες Φρουρές? Αφραγκίες γάρ…
http://tilegrafima.gr/
    Αριθμός στρατιωτικών οικημάτων αποκλειστικώς για χρήση από τους Επαγγελματίες Οπλίτες (ΕΠΟΠ) της φρουράς της Χίουεγκαινιάστηκαν και παραδόθηκαν προς χρήση από τους δικαιούχους.
    Πιο συγκεκριμένα, την παραμονή της Παναγίας, πραγματοποιήθηκε η τελετή των εγκαινίων των στρατιωτικών οικημάτων αποκλειστικώς για ΕΠΟΠ στο στρατόπεδο «Αργέντη» στην 96 ΑΔΤΕ της Χίου, παρουσία του Διοικητή του σχηματισμού Ταξίαρχου Θεμιστοκλή Γριμπίρη και άλλων τοπικών αρχών.
    Αξίζει να σημειωθεί ότι το πρόβλημα της κατοικίας των ΕΠΟΠ είναι πολύ σοβαρό, ιδίως για όσους εξ αυτών δεν είναι ντόπιοι και δεν έχουν κατοικίες, καθώς τα νοίκια είναι πανάκριβα και τα διαθέσιμα σπίτια ελάχιστα. Συνεπεία τούτου προσπάθεια της ηγεσίας του ΓΕΣ, αλλά και των τοπικών διοικήσεων των Σχηματισμών είναι η κατά το δυνατόν βελτίωση της καταστάσεως, ιδιαιτέρως για το θέμα της διαμονής των ΕΠΟΠ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου