ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Παρασκευή 14 Αυγούστου 2015

Ασύλληπτη η κατάσταση στο Captain Elias Hotel της Κω με τους στοιβαγμένους λαθρομετανάστες

ΠΗΓΗ : " http://roykoymoykoy.blogspot.gr   " 



ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ
Ασύλληπτη η κατάσταση στο Captain Elias Hotel της Κω με τους στοιβαγμένους λαθρομετανάστες
Δεν κατάλαβα καλά… Η κυρα-Τασούλα κατηγορεί τον Δήμαρχο γιατί δεν ‘’βόλεψε’’ τους λάθρο ?
Τόσο ‘’γκαγκαού’’ είναι που νόμιζε ότι σε ένα ξενοδοχείο θα βολευτούν όλοι ?
Μόνο ο Χουντίνι μπορούσε να βάλει 20 κιλά πορτοκάλια σε ένα κουβαδάκι. Και ο δήμαρχος, προφανώς, δεν είναι ο Χουντίνι. Ας πρόσεχαν τι ψήφιζαν στην Κώ. Χρειάζονται ΜΑΓΟΙ κανονικοί, όχι μαθητευόμενοι. Έτσι δεν είναι, κυρα-Τασούλα μου ?
    Επιθετικές δηλώσεις από την μεριά της υπουργού κ. Τασίας Χριστοδουλοπούλου προς τον δήμαρχο της Κω και το ανάποδο διάβαζε σήμερα το Πανελλήνιο την ίδια στιγμή που οι εξαθλιωμένοι λαθρομετανάστες βρίσκονται στο έλεος και φωνάζουν για βοήθεια.
    Η υπουργός Τασία Χριστοδουλοπούλου κατηγόρησε τον δήμαρχο της Κω ότι "σαμποτάρισε τη λύση του ξενοδοχείουCaptain Elias", για την υποδοχή των λαθρομεταναστών που συρρέουν μαζικά και ανεξέλεγκτα στο νησί.
    Είπε συγκεκριμένα: «Ο δήμαρχος της Κω, έχει το πανελλήνιο ρεκόρ αδιαφορίας για την πόλη του. Σαμπόταρε τη λύση του ξενοδοχείου Captain Elias και κάθε άλλη λύση φιλοξενίας, πιστεύοντας ότι έτσι θα αποφύγει τις ροές. Και τώρα που κατάλαβε ότι μ' αυτήν την τακτική δεν κατάφερε τίποτα, απειλεί, υβρίζει και παραπληροφορεί. Ας ασχοληθεί επιτέλους με το νησί όπως έχει καθήκον και ας συνεργαστεί με τους κρατικούς φορείς για τη λύση του προβλήματος, με τη δημιουργία μόνιμου χώρου φιλοξενίας των λαθρομεταναστών στην Κω»
    Ο δήμος της Κω, απάντησε εξίσου επιθετικά, αναφέροντας μεταξύ άλλων, ότι η πολιτική της κ. Τασίας Χριστοδουλοπούλου:

    «Δημιούργησε μια υγειονομική βόμβα , στοιβάζοντας εκατοντάδες λαθρομετανάστες σε ένα ακατάλληλο και εγκαταλελειμμένο ξενοδοχείο. Τους άφησε χωρίς τροφή, υγειονομική παρακολούθηση και χωρίς να τηρούνται οι στοιχειώδεις κανόνες ασφάλειας. Απέφυγε ν' αναλάβει την ευθύνη διαχείρισης του χώρου γιατί γνώριζε και γνωρίζει ότι αυτό ενέχει ποινικές ευθύνες. Να είναι βέβαιη ότι δεν θα τις αποφύγει. Ο Δήμος Κω θα κινήσει τις νομικές διαδικασίες για την σφράγιση του ξενοδοχείου Κάπτεν Ηλίας, για λόγους που σχετίζονται με τη δημόσια υγεία και τη δημόσια ασφάλεια. Η κα. Τασίαδημιούργησε το πρόβλημα στην Κω και έχει το θράσος να κουνά το δάχτυλο στους πολίτες του νησιού και στο Δήμο της Κω. Στο Δήμο που έχει καλύψει την απουσία του Κράτους, παρέχοντας ηλεκτρονικό εξοπλισμό και υποδομές για την καταγραφή και ταυτοποίηση των λαθρομεταναστών  , έχει διαθέσει οχήματα για τη διανομή φαγητού στους λαθρομετανάστες. Μόνιμος χώρος φιλοξενίας όπως τον εννοεί η κα.Χριστοδουλοπούλου, δηλαδή ένας ανεξέλεγκτος καταυλισμός στον οποίο σε 10 μέρες μπορεί να έχουν συγκεντρωθεί 10.000 λαθρομετανάστες, δεν θα δημιουργηθεί στην Κω.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου