ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Κυριακή 4 Οκτωβρίου 2015

Φορολογικός «Αρμαγεδδών» με 50 μέτρα σε μόλις 40 ημέρες

ΕΝΩΣΗ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΣΤΡΑΤΟΥ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΝΑΥΠΛΙΟΥ ΝΟΜΟΥ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ

Οι δημοσιεύσεις δεν εκφράζουν κατ' ανάγκην την ΕΑΑΣ, αλλά ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ τους δημιουργούς του blog.ΕΑΑΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ.

Το ιστορικό φρούριο Παλαμήδι

Περίπου 40 ημέρες για εφαρμόσει το 60 % του μνημονίου θα έχει από την Δευτέρα η Αθηνά μετά το Eurogroup που θα επικυρώσει τα 50 προαπαιτούμενα μέτρα της συμφωνίας ώστε να προχωρήσει θετικά η 1η αξιολόγηση του προγράμματος.
Οι ευρωπαίοι δανειστές ξεκαθάρισαν δια στόματος των ευρωπαίων τεχνοκρατών που συμμετείχαν στην χθεσινή συνεδρίαση της ομάδας εργασίας της Ευρωζώνης ότι δεν υπάρχει χώρος ούτε για "εκπτώσεις" ούτε για καθυστερήσεις.
Συνεπώς η Κυβέρνηση που ανέλαβε πριν από περίπου 10 ημέρες θα πρέπει να σηκώσει τα μανίκια και να εφαρμόσει το δεύτερο κύμα των μέτρων μέσα σε 10 ημέρες μέχρι και τις 15 Οκτωβρίου  και το  τρίτο κύμα μέχρι και τις 15  Νοεμβρίου περνώντας την πρώτη δύσκολη δοκιμασία.

Το μέτρα που θα πρέπει να εφαρμοστούν αφορούν πέντε πεδία
Την φορολογία όπου θα πρέπει να προχωρήσουν οι αλλαγές στην αντιμετώπιση των οφειλετών της εφορίας.
Το κομμάτι αυτό περιλαμβάνει το ξήλωμα της ρύθμισης των 100 δόσεων με την εφαρμογή εισοδηματικών κριτηρίων την μείωση του ακατάσχετου για μισθούς συντάξεις και υπόλοιπα τραπεζικών λογαριασμών από 1.500 ευρώ στα 1.000 και την θεσμοθέτηση των κατασχέσεων εξπρές.
Στο ίδιο πεδίου βρίσκεται η σταδιακή κατάργηση της ευνοϊκής φορολογίας για τους αγρότες και η μείωση της επιστροφής του ΕΦΚ για το πετρέλαιο που χρησιμοποιείται στις αγροτικές εργασίες.
Το ποιο βασικό από όλα θα είναι .......... Περισσότερα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου