Καθώς μέρα με την μέρα ξεφυλλίζεται το πολυνομοσχέδιο, γίνεται πλέον γνωστό πως σαρώνει τα πάντα! Τα βάζει ακόμα μέχρι και με τον συμπαθή περιπτερά του Στράτου Διονυσίου!

Θα είχα όμως την περιέργεια να δω όταν διαβαστεί ολόκληρο, αν μιλάει και για κότες και παράθυρα όπως μας έχει πει ο πατρο-Κοσμάς, για να βρω το στίγμα, αν και λίγο ή πολύ, όλες οι τελευταίες Κυβερνήσεις έχουν ασχοληθεί και με τα δύο!
Μας λέει λοιπόν η μέχρις εδώ ανάγνωση, πως μετά την συνταξιοδότηση του περιπτερούχου, η επιχείρηση δεν θα μπορεί πλέον να μεταβιβάζεται!
Είναι πλέον εμφανές πως οι σιωνιστές τοκογλύφοι δεν θέλουν πίσω σκέτο το δόλωμα, (τα λεφτά τους εννοώ), γιατί αυτά τα τυπώνουν ανά πάσα στιγμή! Άλλωστε το ίδιο συμβαίνει και σε κάθε δόλωμα, όπου ο κάθε ψαράς περιμένει κάτι μεγαλύτερο από αυτό και όχι αυτό! Η Ελλάδα όμως στο υπέδαφός της κρύβει τρισεκατομμύρια και αυτά δεν είναι χάρτινα!
Οι τοκογλύφοι λοιπόν με «σατανική» μπαμπεσιά, θέλουν να μας τιθασεύσουν όπως έλεγε προ ετών ο «ιεροκήρυκάς» τους ο Κίσινγκερ, και μεθοδικά να μας πεθάνουν, ως ανυπάκουους!
Τα περισσότερα άλλωστε αν δεν πω όλα τα συμβόλαια θανάτου, έχουν κάποιο οικονομικό κίνητρο!
Οι λιγοστές λοιπόν αυτές οι οικογένειες, που με σατανικό τρόπο έχουν δέσει τις ηγεσίες του κόσμου, πέρα από το πάθος του τοκογλύφου με το οποίο έχουν γαλουχηθεί γενιές ολόκληρες, έχουν και την χαιρεκακία να θέλουν να βλέπουν να αφανίζονται τα θύματά τους, (oι Ορθόδοξοι λαοί), πίνοντας αργά και απολαυστικά το αίμα τους!
Εδώ σε εμάς, πέρα από τις Τράπεζες και τα πολυκαταστήματα που διαθέτουν, θέλουν να αγοράσουν και όλα τα άλλα! Θέλουν τα φάρμακα, τα τρόφιμα, το νερό, το φως, το τηλέφωνο και τα πάντα να είναι σε δικά τους χέρια για να θησαυρίζουν κι άλλο, ανεβάζοντας τις τιμές, προσδοκώντας είτε τον αργό θάνατό μας είτε την αποστασία των ασθενέστερων από την Ορθοδοξία, που την μισούν όπως ο διάβολος, προσφέροντας ίσως στους προσκυνημένους ένα κομμάτι ψωμί!
Με το να τα βάζουν και με τα περίπτερα αυτή την απληστία τους επιβεβαιώνουν!
Θα ήταν ποτέ δυνατόν να θέλουν την ανάκαμψη της Οικονομίας μας για να τους εξοφλήσουμε τα χρέη μας, με όλους αυτούς τους βλοσυρούς ανθρώπους που μας κουβάλησαν, όταν επιβάλουν τους δικούς τους Νόμους;
Την συνταγή την δοκιμάσανε τόσες φορές και έκαναν λάθη και τα ομολόγησαν, αλλά σε εμάς καμία αποζημίωση και καμία τιμωρία στους «άσχετους» λογιστές!
Αντίθετα σαν όλους τους ενεχυροδανειστές, τρίβουν τα χέρια τους και μεθοδεύουν κάθε τόσο νέους τρόπους, ώστε να είναι αδύνατη η αποπληρωμή του χρέους και να μας τα πάρουν όλα!
Το μπάσιμό μας στην Ευρώπη, δεν ήταν μία τιμητική κίνηση, ήταν μία σατανική ιδέα για να πάρουν αυτοί το τιμόνι της χώρας και με τους νόμους που επέβαλαν, να ξεπουλάμε εν γνώσει ή εν αγνοία μας, την γη, την πατρίδα, την Θρησκεία, τις παραδόσεις μας, τον πολιτισμό μας και κάθε τι που ήταν εμπόδιο να την τιθασεύσουν!
Τώρα που το σκέπτομαι, το δόλωμα που μας έβαλαν ήταν ….. το ευρώ! Ναι αυτό το νόμισμα που το δαγκώσαμε και αγκιστρωθήκαμε και κάθε τόσο οι οικονομολόγοι μας πληροφορούν πόσο επώδυνη πληγή θα είναι αν αφαιρέσουμε … το αγκίστρι!
Αλλά πέρα από αυτούς είναι και οι πολιτικοί μας που φαίνεται πως όλοι τους έχουν δαγκώσει ένα αγκίστρι μεγαλύτερο από το δικό μας!
Τώρα πια ένα θαύμα μπορεί να μας σώσει! Ευτυχώς υπάρχουν και οι προφητείες που μας αφήνουν ελπίδες!