ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Δευτέρα 4 Ιανουαρίου 2016

Με επιτυχία η ετήσια παιδική γιορτή των Χριστουγέννων της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αργολίδας

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 4.1.16 | 

 Την 29/12/2015 και ώρα 17:30 πραγματοποιήθηκε η ετήσια παιδική γιορτή των Χριστουγέννων της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αργολίδας με μεγάλη συμμετοχή γονιών και παιδιών. 


Η εκδήλωση ξεκίνησε με χαιρετισμό του 

Προέδρου Παπαθεοφάνη Γεώργιου, ενώ 

ακολούθησε χαιρετισμός του Δ/ντή της Δ/νσης 

Αστυνομίας Αργολίδας, Αστ/κου Δ/ντη κ. 

Μαρούδα Γεώργιου, του βουλευτή Αργολίδας 

κ.Μανιάτη Ιωάννη    και του Προέδρου του 

Συνδέσμου Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας 

κ. Μαντά Μιχαήλ.

Επίσης αναγνώσθηκε επιστολή με χαιρετισμό 

και ευχές του Βουλευτή κ. Ανδριανού Ιωάννη. 



Διευκρινίζεται ότι η παρουσία και η συμμετοχή στην εν λόγω εορτή ήταν αυθόρμητη. 



Στην συνέχεια Βραβεύθηκαν τα παιδιά των συναδέλφων που εισήχθησαν στα Α.Ε.Ι. και στα Τ.Ε.Ι. της χώρας κατά το εκπαιδευτικό έτος 2015. 



Ακολούθησε καλλιτεχνικό πρόγραμμα από ταχυδακτυλουργό και κλόουν για την ψυχαγωγία των μικρών παιδιών και η εκδήλωση έκλεισε με την διανομή δώρων από τον Αι Βασίλη σε όλα τα παιδιά του αστυνομικού και πολιτικού προσωπικού της Δ.Α.Αργολίδας, τα οποία προσέφερε στο σωματείο μας, η Πρέσβειρα καλής θελήσεως της UNESCO και Πρόεδρος του συλλόγου φίλων παιδιών με καρκίνο κα Μαριάννα Βαρδινογιάννη, ενέργεια για την οποία η Ένωση μας νοιώθει την υποχρέωση να απευθύνει προς αυτή τις θερμές ευχαριστίες της. 



Επιπλέον η Ένωση μας ευχαριστεί θερμά τον Δήμαρχο Ναυπλιέων κ.Κωστούρο Δημήτριο για την πολύτιμη συνδρομή του ιδικά στην παραχώρηση της αίθουσας του Βουλευτικού (Παλιά Βουλή) ώστε να πραγματοποιηθεί η όμορφη αυτή γιορτή. 



Επίσης ευχαριστούμε θερμά όλους όσους παραβρέθηκαν στην εν λόγω εκδήλωσή μας και τους ευχόμαστε χρόνια πολλά ευτυχισμένο, δημιουργικό, ειρηνικό, ασφαλές και γεμάτο υγεία το νέο έτος *2016*. 



Ιδιαίτερα στους φοιτητές μας ευχόμαστε να είναι υγιείς να έχουν καλές σπουδές και τους βεβαιώνουμε ότι τόσο οι γονείς τους όσο εμείς και όλοι οι συνάδελφοι είμαστε υπερήφανοι γι’αυτούς. 




ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ. 



Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ 









ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΑΘΕΟΦΑΝΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΒΕΝΕΤΣΙΑΝΟΣ 

ΠΗΓΗ : " http://www.argolikeseidhseis.gr  " 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου