ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Παρασκευή 22 Ιανουαρίου 2016

Βγάζουν Έλληνες Στρατιωτικούς από τα σπίτια και βάζουν πρόσφυγες...

ΠΗΓΗ : " http://roykoymoykoy.blogspot.gr    " Βγάζουν Έλληνες Στρατιωτικούς από τα σπίτια και βάζουν πρόσφυγες...
Αντιπαθώ την ‘’ανωνυμία’’, αλλά καταλαβαίνω απόλυτα τον ‘’Βασίλη’’.
ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΜΜΕΝΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ !
ΤΟ ΕΣΤΕΙΛΕ Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΖΑΡΑΣ
    Ένας Έλληνας στρατιωτικός, αποφάσισε να στείλει μια επιστολή στα διαδικτυακά μέσα ενημέρωσης
της χώρας, με σκοπό να προβάλλει ένα πρόβλημα που δεν δείχνει η τηλεόραση...
Διαβάστε ολόκληρη την επιστολή:
    Καλησπέρα,ονομάζομαι Βασίλης και θέλω να σας παρουσιάσω ένα θέμα που συνέβη στη Λέσβο (και όχι μόνο... Στη Κω π.χ δεν έπιασε γιατί ξεσηκώθηκαν οι κάτοικοι) που δεν έχει προβληθεί πουθενά και που ουσιαστικά δείχνει πλήρως την απαξίωση της κυβέρνησης προς τους Έλληνες και τα στελέχη των Ε.Δ και την ευαισθησία της μόνο για τους ξένους.
    Συγκεκριμένα, με την «αναδιοργάνωση» του στρατού (
δηλαδή το κλείσιμο μονάδων και σύμπτυξη αυτών σε λιγότερα στρατόπεδα για οικονομικό όφελος), το στρατόπεδο που στεγαζόταν το 296 ΤΕ στη Μόρια αποφασίστηκε με έξοδα του στρατού και εργασία από τη διμοιρία κατασκευών αυτού, να μετατραπεί σε ΣΟΜΥ (κτίρια που θα στεγάζονται στελέχη με οικογένειες, που δεν έχουν συμφέροντα - κατοικία στο νησί).  Μέχρι τώρα υπήρχαν 10 κτίρια όπου στεγάζονταν οικογένειες οι οποίες είχαν όλες από 2 παιδιά και άνω, μερικές με νεογέννητα.
    Την 
Δευτέρα 11/01/16 ο Στρατηγός του νησιού κάλεσε προσωπικά τους ενοίκους των ΣΟΜΥ και τους ενημέρωσε ότιμε άνωθεν διαταγές, έπρεπε να εγκαταλείψουν τα οικήματα εντός τεσσάρων ημερών! Το ΓΕΣ προσπαθώντας, όσο μπορούσε, να βοηθήσει την κατάσταση, γνωρίζοντας την αδικία που γινόταν, πρότεινε στα στελέχη να τα στείλει με διάθεση - απόσπαση σε κάποιες συγκεκριμένες μονάδες που θα μπορούσαν να εξυπηρετηθούν ή να τους πληρωθούν τα ενοίκια κάποιων μηνών στο νησί.
    ΚΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ λοιπόν που θέλανε οι κύριοι να διώξουν τους ενοίκους, οι οποίοι υποτίθεται ότι αν δε κλείσουν 2 χρόνια δε μπορεί να τους διώξει τίποτα, (
αλλά κάποιοι έφυγαν πριν καν κλείσουν 2 μήνες)  ήταν... να μπορέσουν να στεγαστούν, ανθρωπινά όπως είπαν, οι λαθρομετανάστες (!), αλλά και άτομα από ΜΚΟ.   
    Δηλαδή σε κτίρια από έξοδα, αλλά κυρίως από κόπο δικό μας,να στεγαστούν παράνομοι, διώχνοντας συναδέλφους με οικογένειες!
Με τιμή
Βασιλης
Στέλεχος Ε.Δ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου