ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τρίτη, 19 Ιανουαρίου 2016

Η Crystal Cruises ακυρώνει προγραμματισμένες προσεγγίσεις σε τουρκικά λιμάνια - Θα επωφεληθεί το Ναύπλιο


ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 19.1.16 | 
 Οι ακυρώσεις για την Τουρκία έρχονται η μία μετά την άλλη, με τελευταία την Crystal Cruises να ακυρώνει προγραμματισμένες προσεγγίσεις της σε τουρκικά λιμάνια, τα οποία αντικαθιστά με ελληνικούς προορισμούς.
Πιο συγκεκριμένα, υπό τον φόβο νέων τρομοκρατικών επιθέσεων, η Crystal Cruises προχώρησε στην ακύρωση της Κωνσταντινούπολης και του Κουσάντασι, λιμάνια τα οποία αντικαθιστά με ελληνικά. Οι αλλαγές αφορούν δρομολόγια του Crystal Symphony, που είχαν προγραμματιστεί να υλοποιηθούν από τις 24 Απριλίου έως την 1η Μαΐου.

Ακόμη, η εταιρία κρουαζιέρας θα αντικαταστήσει με νέους προορισμούς και τα τουρκικά λιμάνια που ήταν προγραμματισμένα να προσεγγίσει το νέο πολυτελές Crystal Esprit, τον Νοέμβριο και τον Απρίλιο. Για το 2016 και το 2017, και για τις αρχές του 2018, τα δρομολόγια του κρουαζιέροπλοιου 'Crystal Esprit' στη Μεσόγειο περιλαμβάνουν την Αθήνα, την Κέρκυρα, την Πάργα, την Ιτέα, την Ύδρα και το Ναύπλιο.

«Η ασφάλεια των επισκεπτών μας αποτελεί πρωταρχικό μας μέλημα και σε καμία περίπτωση δεν θα τη θέσουμε υπό αμφισβήτηση», είπε ο διευθύνων σύμβουλος και πρόεδρος της Crystal, Edie Rodriguez.

ΠΗΓΗ : " http://www.argolikeseidhseis.gr  " 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου