ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Παρασκευή, 25 Μαρτίου 2016

ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΑΣ ΠΑΛΙΓΕΝΕΣΙΑΣ 1821. ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΨΗΛΑ

ΠΗΓΗ :

 
5
 
0
Ελληνική επανάσταση 1821
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΠΟΥ ΓΗΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΝΑΥΤΙΚΟΥΣ ΜΑΣ ΣΤΑ ΠΕΛΑΓΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΩΚΕΑΝΟΥΣ.
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΘΕΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΠΗΡΑΜΕ ΤΟ ΙΕΡΟ ΠΥΡ ΤΗΣ ΑΝΩΤΕΡΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ , ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ, ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΣΜΟΥ, ΤΗΣ ΑΝΔΡΕΙΑΣ , ΤΙΣ ΑΞΙΕΣ, ΤΗΝ ΑΡΕΤΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ.

ΕΜΕΙΣ ΤΟΤΕ ΤΟΥΣ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΑΜΕ ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΑΜΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΙΣΟΘΕΟΙ , ΔΗΛΑΔΗ ΑΝΩΤΕΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΙΤΥΧΑΜΕ. ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΜΕ ΤΟΝ ΑΝΩΤΕΡΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΑΛΛΟΣ ΔΕΝ ΕΙΔΕ ΤΟ ΦΩΣ . ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΦΤΙΑΞΑΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΡΓΑ, ΑΛΛΑ ΟΓΚΩΔΗ , ΑΛΛΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΑ ΟΛΑ ΑΝΤΙΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΚΑΙ ΑΠΟΚΡΟΥΣΤΙΚΑ, ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΙ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΕΙΠΕ ΤΟ ‘ΜΕΤΡΟ’ ΚΑΙ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΘΕΩΝ
ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΔΙΑΤΗΡΗΣΑΜΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΜΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ . ΚΑΙ ΕΖΗΣΑΜΕ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΙ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΒΡΑΧΟ ΤΟΥΤΟ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΕΛΑΓΗ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΩΚΕΑΝΟΥΣ , ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΣΑΝ ΠΕΛΑΡΓΟΙ ΚΑΙ ΣΑΝ ΓΛΑΡΟΙ ΤΑΞΙΔΕΥΟΝΤΑΣ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΣΚΟΡΠΙΖΟΝΤΑΣ ΔΩΡΕΑΝ ΠΝΕΥΜΑ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ.
ΟΜΩΣ ΟΙ ΚΑΚΟΒΟΥΛΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΟΙ ΝΑΝΟΙ ΜΑΣ ΜΙΣΗΣΑΝ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΤΙΣ ΦΟΒΕΡΟΤΕΡΕΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΕΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΝΕΧΟΝΤΑΝ ΤΗΝ ΤΟΣΗ ΚΑΤΩΤΕΡΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΗΝΙΟΧΟ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ.
ΜΑΣ ΧΤΥΠΗΣΑΝ ΑΣΧΗΜΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΠΛΗΘΥΣΜΙΑΚΑ ΕΘΝΟΣ ΣΕ ΕΝΑ ΟΛΙΓΑΡΙΘΜΟ ΛΑΟ ΠΟΥ ΦΘΙΝΕΙ ΣΥΝΕΧΩΣ. ΚΑΗΚΑΜΕ ΣΑΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΑΥΣΙΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΖΕΣΤΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΔΑΞΟΥΜΕ ΜΕ ΤΑ ΘΑΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΘΗΜΑΤΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΔΙΕΘΝΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ. ΑΛΛΑ ΕΚΕΙΝΗ ΜΑΣ ΑΝΤΑΠΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΑΣ ΜΕ ΤΗ ΜΕΓΙΣΤΗ ΑΓΝΩΜΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΕΧΘΡΟΤΗΤΑ.
ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΛΑΜΠΡΗ ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΠΑΛΙΓΕΝΕΣΙΑ ΤΗΣ 25η΅ΜΑΡΤΙΟΥ 1821 ΟΝΤΑΣ ΥΠΟΔΟΥΛΟΙ ΣΕ ΔΥΟ ΕΧΘΡΟΥΣ…
1/ΣΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΟΥΝΟΥΣ ΝΑΖΙΣΤΕΣ
2/ ΣΕ ΘΕΟΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ΑΣΙΑΤΙΚΟΥΣ ΛΑΟΥΣ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΙΣΒΑΛΛΟΥΝ ΚΑΤΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΤΗΝ ΊΔΙΑ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ.
ΚΑΙ ΕΝΩ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑΝ ΕΠΙ ΕΞΗ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΑΠΟΤΡΟΠΑΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΜΨ ΟΥΝ ΤΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΦΡΟΝΗΜΑ ΤΩΡΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΕΙΣΒΟΛΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΧΗ ΜΕ ΦΟΝΤΑΜΕΝΤΑΛΙΣΤΕΣ, ΘΕΟΔΟΥΛΟΥΣ ΣΚΛΑΒΙΝΟΥΣ ΑΣΙΑΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΝ ΤΟ ΤΕΛΕΙΩΤΙΚΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟ 1821 Ο ΑΡΧΙΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ ΔΕΝ ΦΟΒΗΘΗΚΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΑΛΛΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΔΙΕΤΑΞΕ “ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΣΕ ΔΑΥΤΟΥΣ”
ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΞΕΝΟΔΟΥΛΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΗΓΕΤΙΣΚΟΥΣ ΜΑΣ ΝΑ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΤΑΚΤΗΤΗ ΚΑΙ ΕΙΔΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥΤΟ ΤΟ ΑΝΟΣΙΟ.
ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΑΝ ΤΟΥΣ ΘΕΟΥΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΥΠΟΤΑΣΣΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ ΜΠΡΟΣ ΣΕ ΜΙΑ ΜΗ- ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΤΟ ΓΕΝΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ ΜΑΘΗΤΡΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΝΤΗΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΦΟΡΕΜΑΤΑ ΤΗΣ ΝΑ ΠΑΡΕΛΑΥΝΕΙ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΓΙΟΡΤΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΔΩΣΕΙ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΟΤΙ ΞΑΝΑΓΥΡΙΣΑΜΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΠΙΣΩ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΓΟΝΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ. ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΑΝΕΚΤΙΚΟΤΗΤΟΣ,ΤΟΥ ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΣΥΓΧΡΟΝΩΝ ΑΝΟΗΣΙΩΝ.
ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΦΥΠΝΙΣΤΕΙΤΕ. ΔΥΟ ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΝΑΖΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΣΙΑΤΕΣ ΘΕΟΚΡΑΤΕΣ.
ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΣΤΟΥΣ ΗΡΩΕΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΜΑΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΡΑΤΗΣΑΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΣΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΙΟΡΚΗΜΕΝΟΙ.
ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΑΓΩΝΑΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΔΥΟ ΕΧΘΡΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟ ΠΑΝΤΟΣ ΤΟΥ ΕΑΥΤΟΥ ΜΑΣ ΟΤΑΝ ΠΑΡΑΔΙΔΌΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΛΙΓΑ ΕΥΡΟ ΣΤΟΝ ΚΑΤΑΚΤΗΤΗ.
ΟΤΑΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΙ Η ΝΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΜΑΣ!
ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΣ, ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ, ΖΗΤΩ Ο ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΤΗΣ ΓΗΣ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ, ΖΗΤΩ ΤΟ 1821.
ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΧΑΘΕΙ. ΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΨΗΛΑ. Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ!
ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ Ή ΘΑΝΑΤΟΣ
*ΑΜΦΙΚΤΥΩΝ
*Αμφικτύων είναι ο Υποστράτηγος ε.α Κωνσταντίνος Κωνσταντινίδης,
Συγγραφεύς, Μέλος της Εταιρείας Ελλήνων λογοτεχνών
amphiktyon.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου