ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Σάββατο, 26 Μαρτίου 2016

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΣΩΜΑΤΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΝΟΜΟΥ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ

Το απαράμιλλο παράδειγμα των Προγόνων μας Αγωνιστών του 1821, οι οποίοι με την Εθνεγερσία έβαλαν τέλος στην τουρκική σκλαβιά τεσσάρων αιώνων και θεμελίωσαν το νεώτερο κυρίαρχο Ελληνικό Κράτος, πρέπει να μας εμπνέει και να μας καθοδηγεί στο διηνεκές. Ιδίως δε κατά την τρέχουσα κρίσιμη συγκυρία για την Πατρίδα.Την 25η Μαρτίου 2016 ο Σύνδεσμος Αποστράτων Σωμάτων 

Ασφαλείας συμμετείχε στις εορταστικές  εκδηλώσεις 

καταθέτοντας στεφάνι ο Πρόεδρος του Συνδέσμου κ. 

ΜΑΝΤΑΣ Μιχαήλ. 
Τις εκδηλώσεις τίμησαν αρκετοί συνάδελφοι του Συνδέσμου. 
 Όλοι οι Έλληνες που εμφορούμεθα από τα ιδεώδη της Δημοκρατίας οφείλουμε, περισσότερο από ποτέ, παραμερίζοντας τις όποιες διαφορές μας μπροστά στα σημαντικά για το Έθνος και τον Λαό μας, να ορθώσουμε ένα αρραγές μέτωπο συνευθύνης προκειμένου ν’ αντισταθούμε επιτυχώς στις μεγάλες προκλήσεις των καιρών και να εξασφαλίσουμε ένα καλύτερο μέλλον για την Ελλάδα και τις νεότερες γενιές των Ελλήνων, στις οποίες έχουμε χρέος να κληροδοτήσουμε προοπτική ελπίδας και δημιουργίας.

1 σχόλιο:

  1. Επιτέλους κάποιοι από εμάς, νιώθουμε υπερήφανοι με το να βλέπουμε αναρτήσεις δραστηριοτήτων του Συνδέσμου Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας του Ν.Αργολίδας, σχετικά με τις δραστηριότητές του, καθώς μας δίδεται η εντύπωση πως επικοινωνούμε και συνυπάρχουμε με τους λοιπούς εν ενεργεία συναδέλφους, αλλά και λοιπούς Δημοσίους Φορείς. Αξίζει ένα μεγάλο εύγε στον Πρόεδρο, Αντιπρόεδρο και λοιπά μέλη του Δ.Σ. Πάντα Άξιοι !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή