ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Δευτέρα 21 Μαρτίου 2016

Προσφορά Ασφαλιστικών Γραφείων Παναγιώτη Θεοδωρακόπουλου και ΣυνεργατώνΕΑ

ΕΝΩΣΗ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΣΤΡΑΤΟΥ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΝΑΥΠΛΙΟΥ ΝΟΜΟΥ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ

Οι δημοσιεύσεις δεν εκφράζουν κατ' ανάγκην την ΕΑΑΣ, αλλά ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ τους δημιουργούς του blog.ΕΑΑΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ,

Το ιστορικό φρούριο Παλαμήδι

Αγαπητέ φίλε μας,

Θα θέλαμε να σας κάνουμε γνωστό ότι τα ασφαλιστικά γραφεία μας πέτυχαν μια ιδιαίτερη και στρατηγική συνεργασία με τους μεγαλύτερους ιδιωτικούς ομίλους της χώρας, μέσω της New Health System.
Η New Health System σε συνεργασία με τους νοσοκομειακούς ομίλους Υγεία, Μητέρα, Ιατρικού Κέντρου Αθηνών, Ευρωκλινικής, Mediterraneo HospitalΙατρικό Διαβαλκανικό κέντρο, Γενική Κλινική και πολλούς ακόμα καθώς και με τα πιο αξιόπιστα Πολυιατρεία και Διαγνωστικά κέντρα, όπως ενδεικτικά ο όμιλος Διάγνωση-Ευρωιατρικής-Euromedicaδημιούργησαν το πιο αναβαθμισμένο σύστημα πρωτοβάθμιας περίθαλψης στα πρότυπα των ευρωπαϊκών δομών <N.H.S>.

Στα μέλη - ασφαλισμένους του νέου συστήματος υγείας ενδεικτικά παρέχονται.
1)                                        Απεριόριστες           και Δωρεάν επισκέψεις στους ιατρούς των παραπάνω νοσηλευτικών Ιδρυμάτων.
2)                                        Απεριόριστες           διαγνωστικές εξετάσεις στα παραπάνω συμβεβλημένα Νοσηλευτικά Ιδρύματα, Διαγνωστικά κέντρα και Πολυιατρεία.
Απεριόριστες και δωρεάν (με παράλληλη χρήση Ε.Ο.Π.Υ.Υ)
Απεοιόοιστες με κάλυψη 85% (χωρίς χρήση Ε.Ο.Π. Υ. Υ)
Στα μέλη-ασφαλισμένους του νέου συστήματος υγείας παρέχεται επιπλέον πλήρη κάλυψη για ιατρικές επισκέψεις (σε Πολυιατρεία και Ιδιωτικά Ιατρεία)-οδοντιατρικές πράξεις-φυσιοθεραπείες- εναλλακτική ιατρική (ομοιοπαθητική-βελονισμός) ψυχολογική υποστήριξη-οφθαλμολογική κάλυψη (διαθλαστικές επεμβάσεις-κάλυψη γυαλιών οράσεως) και πολλές ακόμα παροχές σε όλο το φάσμα της πρωτοβάθμιας περίθαλψης.
Τα ασφαλιστικά μας γραφεία έχουν επιλεγεί για την ενημέρωση των πολιτών για το νέο σύστημα υγείας, γεγονός που μας τιμά ιδιαίτερα και μας δεσμεύει για την αξιοκρατική και υγιή ανάπτυξή του.
Μπορείτε να επικοινωνείτε στα τηλέφωνα των γραφείων μας για να σας ενημερώσουμε πιο αναλυτικά για την λειτουργία του συστήματος υγείας όπως και για την διαδικασία ένταξής σας.
Για την Περιοχή Ναυπλίου - Άργους εξυπηρετούνται οι εξής ειδικότητες σε συμβεβλημένα Μικροβιολογικά Κέντρα και Ιδιωτικούς Γιατρούς.
Μικροβιολογικό κέντρο, Παθολόγοι, Καρδιολόγοι, Μαιευτήρες, Οφθαλμίατροι, Παιδίατροι, Ωτορινολαρυγγολόγοι, Οδοντίατροι, Ρευματολόγοι.
Φιλικά
Παν. Θεοδωρακόπουλος και Συνεργάτες
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Ειδικές Τιμές για Συλλόγους - Ενώσεις


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου